Libnet.ro
UNICEF

20:30

Zeci de imigranti, salvati de la inec din Marea Mediterana, intr-o operatiune la care au participat politisti de frontiera romani (VIDEO)

B1 B1,
Zeci de imigranti, salvati de la inec din Marea Mediterana, intr-o operatiune la care au participat politisti de frontiera romani (VIDEO)

Operatiune de amploare la care politistii de frontiera romani au participat in Marea Mediterana. 81 de imigranti, printre care 30 de copii, au fost salvati de la inec, informeaza B1 TV. continuă pe B1

FOTO VIDEO Peste 80 de refugiati, salvati de la inec de politistii romani aflati in misiune pe Marea Mediterana

Peste 80 de refugiati, printre care si 30 de copii, au fost salvati de politistii romani aflati in misiune de Marea Mediterana. Imigrantii se aflau pe doua ambarcatiuni gonflabile care, potrivit Politiei de Frontiera, pluteau in deriva.

O noua tragedie in Marea Mediterana: Sute de refugiati s-au inecat dupa ce barcile in care se aflau s-au rasturnat

Sute de refugiati s-ar fi inecat in Marea Mediterana, dupa ce barcile lor s-au rasturnat in timp ce se indreptau spre tarmurile Europei, a anuntat un diplomat somalez, citat de The.

Peste 400 de migranti s-au inecat in Marea Mediterana, dupa ce barcile supraaglomerate in care se aflau s-au rasturnat

Peste 400 de migranti s-au inecat luni, dupa ce cele patru barci supraaglomerate in care se aflau s-au rasturnat in timp ce traversau Marea Mediterana dinspre Egipt catre Italia, relateaza Daily Mail.

Armata chineza recunoaste, pentru prima data, ca un avion militar a aterizat pe o insula din Marea Chinei de Sud

Armata chineza a anuntat, pentru prima data, aterizarea unui avion militar pe un aeroport de pe o insula artificiala din Marea Chinei de Sud. Anuntul ridica intrebari cu privire la posibilitatea stationarii de avioane de lupta chineze pe insula.

Militarii romani din Marea Neagra, spionati de rusi

Exercitiile NATO in Marea Neagra sunt spionate din aer si de pe apa de catre rusi, a declarat comandantul fregatei canadiene care a participat alaturi de fregata Regina Maria la.

Rusii au urmarit din aer si de pe apa exercitiile NATO din Marea Neagra (VIDEO)

Rusii au spionat din aer si de pe apa exercitiile NATO din Marea Neagra. A recunoscut-o chiar comandantul flotei canadiene, care a participat alaturi de fregata Regina Maria la antrenamente complexe in tara.

in premiera: Adrian Stan, romanul care a facut minuni cu gimnastele din Marea Britanie

Pentru prima data in 50 de ani, participarea gimnastelor noastre la Olimpiada e incerta. Au pierdut calificarea directa si mai au un handicap. Favorita, Larisa Iordache, a ramas acasa din cauza unui.

Un suspect de 18 ani, arestat pe un aeroport din Marea Britanie, pentru activitati teroriste

Un tanar in varsta de 18 ani a fost arestat, sambatata, de autoritatile britanice pe aeroportul din Manchester, la intoarcerea pe teritoriul britanic. Baiatul este acuzat pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )