Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zeci de morti si de disparuti in Japonia, in urma taifunului Hagibis, cel mai puternic al ultimilor 60 de ani (VIDEO)

B1 B1,
Zeci de morti si de disparuti in Japonia, in urma taifunului Hagibis, cel mai puternic al ultimilor 60 de ani (VIDEO)

Cel putin 23 de persoane au murit dupa ce Japonia a fost lovita de taifunul Hagibis, cel mai puternic din ultimii 60 de ani, guvernul nipon desfasurandzeci de mii de militari in zonele afectate, relateaza. continuă pe B1

Sapte morti si 15 disparuti in urma taifunului Hagibis in Japonia

Sapte persoane au murit si alte 15 sunt date disparute dupa cel mai puternic taifun care a lovit Japonia in ultimele decenii, paralizand Tokyo, provocand revarsarea raurilor care au dus la evacuarea a milioane de oameni inainte de a se indrepta spre.

Cutremur de 5,3 grade in Japonia, inaintea taifunului Hagibis

Un cutremur cu magnitudinea de 5,3grade pe Richter a avut loc sambata dupa-amiaza in prefectura japoneza Chiba, la est de Tokyo, in timp ce regiunea se afla in alerta maxima in asteptarea.

Bilantul trecerii taifunului Hagibis prin Japonia a crescut: cel putin 26 de morti

Cel putin 26 de persoane au murit in urma trecerii devastatoare a taifunului Hagibis pe teritoriul Japoniei, unde s-au inregistrat ploi de o intensitate fara precedent si inundatii catastrofale, relateaza AFP, citand presa japoneza.

Tragedie in Japonia, dupa trecerea taifunului Hagibis! Zeci de oameni si-au pierdut viata

Cel putin 26 de persoane si-au pierdut viata, potrivit mass-mediei japoneze, in urma trecerii devastatoare a taifunului Hagibis, in timp ce 110. 000 de membri ai echipelor de salvare se pregateau duminica sa.

Doua partide importante din Campionatul Mondial de rugby, anulate din cauza taifunului Hagibis

Doua partide de rugby din cadrul Campionatului Mondial din Japonia au fost anulate, joi, din cauza taifunului Hagibis care va lovi aceasta tara la sfarsitul saptamanii, anunta BBC. Mai exact, este vorba de.

Doua partide importante din Cupa Mondiala de rugby, anulate din cauza taifunului Hagibis

Doua partide de rugby din cadrul Cupei Mondiale din Japonia au fost anulate, joi, din cauza taifunului Hagibis care va lovi aceasta tara la sfarsitul saptamanii, anunta BBC. Mai exact, este vorba de.

CM Rugby: Meciurile Franta vs Anglia si Noua Zeelanda vs Italia au fost anulate din cauza taifunului Hagibis

Organizatorii Cupei Mondiale de rugby au decis anularea meciurilor Franta - Anglia si Noua Zeelanda, din cauza taifunului Hagibis, care va lovi Japonia in week-end.

VIDEO CM Rugby: Jucatorii Canadei i-au ajutat pe locuitorii din Kamaishi dupa trecerea taifunului Hagibis

Meciul Canada - Namibia de la Cupa Mondiala de rugby a fost amanat, dar jucatorii canadieni au coborat pe strazile din orasul Kamaishi pentru a da o mana de ajutor populatiei dupa trecerea taifunului Hagibis.

Calificarile de la Suzuka anulate din cauza taifunului Hagibis

Organizatorii Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei sunt in alerta de grad rosu din cauza taifunului Hagibis care traverseaza arhipelagul nipon la finalul acestei saptamani.

VIDEO Taifunul Hagibis a lovit Japonia: Bilantul mortilor ajunge la 23, mai multe persoane disparute- UPDATE

Cel putin 23 de oameni au murit in urma celui mai mare taifun care a lovit Japonia in ultimele decenii si a paralizat Capitala Tokyo, provocand revarsarea raurilor. Alte zeci persoane sunt date disparute, potrivit ultimului bilant. Mai bine de 7 milioane de oameni au fost evacuati din calea furtunii puternice.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )