Libnet.ro
UNICEF

07:30

Zeci de NOI CAZURI de rujeola au fost confirmate. Care este TOTALUL imbolnavirilor

B1 B1,
Zeci de NOI CAZURI de rujeola au fost confirmate. Care este TOTALUL imbolnavirilor

Alte 58 de cazuri de rujeola despre care nu se stia au fost confirmate in ultima saptamana, in Bucuresti si in sapte judete, se arata in datele Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor. continuă pe B1

Povestea unui fost supermodel, care a ajunssa doarma pe strazi: imi doresc sa traiesc, nu doar sa supravietuiesc

Nastasia Urbano, in varsta de 57 de ani, este un fost model, care a aparut pe coperta revistei Vogue si a fost platita un milion de dolari pentru un contract de numai 20 de zile. Nastasiatraieste acum pe.

Noi focare de pesta porcina, confirmate la mistretii din fondurile de vanatoare. Masuri radicale luate de autoritati

Noi focare de pesta porcina africana au fost confirmate de doua fonduri de vanatoare. in urma cu cateva zile, patru mistreti bolnavi au fost gasiti morti pe un alt fond de vanatoare din zona.

Care este adevaratul motiv pentru care o femeie se casatoreste

Barbatul care isi asuma responsabilitatea pentru soarta femeii iubite, care hotaraste sa-si intemeieze o casa si o familie proprie, este sotul, fondatorul vietii de familie, stapanul casei si capul.

Putini romani stiu asta. Care este perioada de incubatie pentru gripa

Gripa este o afectiune respiratorie extrem de contagioasa cauzata de virusuri. Virusurile gripale pot circula pe tot parcursul anului, dar sunt mult mai frecvente in lunile de toamna si de iarna. Citeste si:.

Care este rolul ganglionului santinela n abordarea cancerului? Dr. Silvia Barbulescu discuta online cu cititorii, joi, de la ora 14:30

Cat de eficienta este tehnica ganglionului santinela in cazul cancerelor aflate in stadii incipiente si cum se realizeaza procedura? Dr. Silvia Barbulescu, medic specialist chirurgie generala, Hyperclinica MedLife Grivita discuta online cu cititorii despre detectarea ganglionului santinela in tumorile de san sau melanoame, joi, de la ora 14:30.

LIVETEXT Care este rolul ganglionului santinela n abordarea cancerului? Dr. Silvia Barbulescu discuta online cu cititorii

Cat de eficienta este tehnica ganglionului santinela in cazul cancerelor aflate in stadii incipiente si cum se realizeaza procedura? Dr. Silvia Barbulescu, medic specialist chirurgie generala, Hyperclinica MedLife Grivita discuta online cu cititorii despre detectarea ganglionului santinela in tumorile de san sau melanoame.

Care este rolul ganglionului santinela n abordarea cancerului? Dr. Silvia Barbulescu a discutat online cu cititorii

Cat de eficienta este tehnica ganglionului santinela in cazul cancerelor aflate in stadii incipiente si cum se realizeaza procedura? Dr. Silvia Barbulescu, medic specialist chirurgie generala, Hyperclinica MedLife Grivita a discutat online cu cititorii despre detectarea ganglionului santinela in tumorile de san sau melanoame.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )