Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zeci de persoane condamnate dupa protestele violente din Paris

Antena3 Antena3,
Zeci de persoane condamnate dupa protestele violente din Paris

Douazeci de persoane care au participat la protestele violente din Paris au fost condamnate marti in procedura rapita. in urma incidentelor, sute de persoane au fost ranite si s-a lasat si cu pagube materiale. continuă pe Antena3

VIDEO Reuniune de urgenta la Elysee, dupa protestele violente ale vestelor galbene. Macron: Vor sa creeze haos / Premierul Frantei: Imaginile pe care le-am vazut sunt incredibil de socante

Reuniune de urgenta in acesta dimineata la Palatul Elysee, unde presedintele Emmanuel Macron i-a convocat pe premierul Edouard Philippe, pe ministrul de Interne, Christophe Castaner, si serviciile competente pentru a gasi o solutie dupa violentele extreme din timpul protestelor de sambata ale vestelor galbene care s-au soldat cu peste o suta de raniti si aproape trei sute de arestari.

VIDEO UPDATE Reuniune de urgenta la Elysee, dupa protestele violente ale vestelor galbene. Macron cere masuri suplimentare pentru mentinerea ordinii / Instituirea starii de urgenta, exclusa pentru moment

Reuniune de urgenta la Palatul Elysee, unde presedintele Emmanuel Macron i-a convocat pe premierul Edouard Philippe, pe ministrul de Interne, Christophe Castaner, si serviciile competente pentru a gasi o solutie dupa violentele extreme din timpul protestelor de sambata ale vestelor galbene care s-au soldat cu peste o suta de raniti si aproape patru sute de arestari.

Daniel Ghita, dupa violentele comise de vestele galbene: Timmermans, ignori ce se intampla in Franta? Haideti, urgent dosar penal jandarmilor francezi ca si-au permis sa faca ordine!

Luptatorul de kickbox Daniel Ghita a reactionat dur la adresa prim vice-presedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, dupa protestele violente din Franta, soldate cu sute de raniti. Timmermans,.

Franta, la un pas de STARE DE URGENTA! Macron s-a dus la Arcul de Triumf, principala scena a PRAPADULUI din PARIS (VIDEO)

Emmanuel Macron, presedintele Republicii franceze, s-a deplasat, duminica dimineata, in zona Arcului de Triumf din Paris, situat in extremitatea vestica a bulevardului situat in extremitatea vestica a.

Trei cosomonauti au decolat spre Statia Spatiala Internationala pentru prima data dupa misiunea esuata din octombrie

Trei cosmonauti au decolat luni la bordul unei rachete Soyuz de pe cosmodromul Baikonur catre Statia Spatiala Internationala si au intrat in siguranta pe orbita, in dupa lansarea esuata din octombrie, relateaza AFP.

UPDATE Racheta Soyuz a ajuns luni cu succes pe Statia Spatiala Internationala, pentru prima data dupa misiunea esuata din octombrie

Racheta Soyuz a ajuns luni cu succes pe Statia Spatiala Internationala, dupa ce cosmonautul Oleg Kononenko si astronautii Anne McClain si David Saint-Jaques au decolat luni dimineata de pe cosmodromul Baikonur, dupa lansarea esuata din octombrie, relateaza AFP.

Patru persoane ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit in apropierea orasului Bals

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs sambata seara pe DN65, in apropierea orasului Bals, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Olt,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2229 seconds )