Libnet.ro
UNICEF

11:45

Zeci de romani blocati pe aeroportul din Lisabona dupa ce mai multe zboruri au fost anulate

Antena3 Antena3,
Zeci de romani blocati pe aeroportul din Lisabona dupa ce mai multe zboruri au fost anulate

Este scandal in acest moment pe aeroportul din Lisabona. Zeci de turisti romani sunt din nou blocati pe aeroport. Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca Ambasada Romaniei in. continuă pe Antena3

Cursa anulata. Peste 100 de pasageri romani, blocati pe aeroportul din Lisabona

Peste 100 de romani asteptau, joi dimineata, pe aeroportul din Lisabona, dupa ce compania TAP a anulat zborul spre Bucuresti. Acelasi lucru s-a intamplat si in urma cu doua saptamani, atunci cand peste 100 de turisti romani au ajuns acasa dupa mai mult de doua zile, transmite Digi 24.

UPDATE: Romani blocati pe Aeroportul Lisabona dupa ce TAP Portugal a anulat cursa. Zborul Bucuresti-Lisabona, anulat si el

Cateva zeci de turisti romani sunt blocati pe Aeroportul din Lisabona de miercuri seara, dupa ce cursa aeriana care trebuia sa ii aduca la Bucuresti a fost anulata. Ministerul Afacerilor Externe a transmis, joi dimineata, ca are in atentie acest caz si ca o parte dintre cetatenii romani urmeaza sa plece cu alte curse aeriene alternative. De asemenea, peste 250 de persoane care ar fi urmat sa plece joi dimineata de la Bucuresti spre Lisabona au aflat in aeroport ca zborul a fost anulat.

Compania aeriana portugheza TAP a recidivat: Un nou grup de romani blocati pe Aeroportul Lisabona dupa ce cursa a fost anulata. TAP a promis o cursa speciala

Cateva zeci de turisti romani sunt blocati pe Aeroportul din Lisabona de miercuri seara, dupa ce cursa aeriana care trebuia sa ii aduca la Bucuresti a fost anulata. Ministerul Afacerilor Externe a transmis, joi dimineata, ca are in atentie acest caz si ca o parte dintre cetatenii romani urmeaza sa plece cu alte curse aeriene alternative. De asemenea, peste 250 de persoane care ar fi urmat sa plece joi dimineata de la Bucuresti spre Lisabona au aflat in aeroport ca zborul a fost anulat. 06: Ministerul de Externe anunta ca TAP si ministerul portughez al infrastructurii au promis ca o cursa speciala pleaca spre Bucuresti din Lisabona la ora locala 13.

Situatia se repeta: Sute de romani, blocati pe aeroportul din Lisabona

Sute de romani sunt blocati, joi dimineata, pe aeroportul din Lisabona. Situatia se repeta la doar doua saptamani dupa ce acelasi lucru s-a petrecut pe aeroport, consulul Romaniei in .

Situatia se repeta: 100 de romani, blocati pe aeroportul din Lisabona (VIDEO)

O suta de romani sunt blocati, joi dimineata, pe aeroportul din Lisabona. Situatia se repeta la doar doua saptamani dupa ce acelasi lucru s-a petrecut pe aeroport, consulul Romaniei.

Situatia se repeta: Peste 100 de romani, blocati pe aeroportul din Lisabona (VIDEO)

O suta de romani sunt blocati, joi dimineata, pe aeroportul din Lisabona. Situatia se repeta la doar doua saptamani dupa ce acelasi lucru s-a petrecut pe aeroport, consulul Romaniei.

Cosmar cu repetitie in capitala Portugaliei. 100 de turisti romani, blocati in aeroportul din Lisabona

Aproximativ 100 de turisti romani, intre care si copii, care urmau sa se intoarca din Lisabona in Bucuresti, sunt blocati, joi dimineata, in aeroportul din capitala Portugaliei, dupa ce zborul companiei TAP Portugal catre Romania a fost anulat. Aceeasi situatie a fost semnalata si in urma cu o saptamana.

Cursa TAP Bucuresti-Lisabona de la ora 07.00, anulata. Zeci de pasageri asteapta pe Otopeni. Ce se intampla cu romanii blocati pe aeroportul din Lisabona

O cursa TAP care ar fi trebuit sa decoleze din Bucuresti in directia Lisabona a fost anulata deoarece zborul din Portugalia spre Romania a fost, de asemenea, anulat in cursul noptii de miercuri spre joi.

Prima reactie a Ambasadei Romaniei in cazul romanilor blocati pe aeroportul din Lisabona

Romani blocati pe Aeroportul Lisabona dupa ce TAP Portugal a anulat cursa

Cateva zeci de turisti romani sunt blocati pe Aeroportul din Lisabona de miercuri seara, dupa ce cursa aeriana care trebuia sa ii aduca la Bucuresti a fost anulata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )