Libnet.ro
UNICEF

18:30

Zeci de troleibuze au fost blocate in centrul Capitalei. Circulatia s-a reluat dupa 55 de minute

România Liberă România Liberă,
Zeci de troleibuze au fost blocate in centrul Capitalei. Circulatia s-a reluat dupa 55 de minute

Circulatia troleibuzelor este blocata marti dimineata in centrul Bucurestiului, pe Bulevardul Elisab. continuă pe România Liberă

Zeci de troleibuze blocate in centrul Capitalei din cauza unei pene de curent in reteaua RATB

Zeci de troleibuze sunt blocate, marti dimineata, in centrul Capitalei, din cauza unei pene de curent ce afecteaza reteaua de alimentare a RATB.

Zeci de troleibuze sunt blocate in centrul Capitalei, din cauza unei pene de curent

Circulatia troleibuzelor este blocata marti dimineata in centrul Bucurestiului, pe Bulevardul Elisab.

UPDATE Circulatia troleibuzelor in centrul Capitalei a fost reluata. Cauza blocajului a fost o pana de curent in reteaua RATB

Circulatia troleibuzelor a fost reluata, marti dimineata, dupa aproximativ 45 de minute, timp in care zeci de mijloace de transport au ramas blocate din cauza unei pene de curent care a afectat reteaua de alimentare cu energie electrica a RATB.

Haos in Bucuresti. Zeci de troleibuze sunt blocate pe Bulevardul Regina Elisabeta, dupa o pana de curent

Zeci de troleibuze sunt blocate pe Bulevardul Regina Elisabeta. O pana de curent afeceteaza reteaua de alimentare a RATB. Regia transmite, pe pagina de Twitter, ca circulatia este blocata pe Bulevardul Regina El.

ALERTA! HAOS in centrul Capitalei! Zeci de troleibuze BLOCATE in Bucuresti! Ce trasee sunt de EVITAT

Zeci de troleibuze sunt blocate pe Bulevardul Regina Elisabeta. O pana de curent afeceteaza reteaua de alimentare a RATB, scrie Libertatea. Regia transmite, pe pagina de Twitter, ca circulatia este blocata pe.

Barbatul care a provocat accidentul din centrul Capitalei a fost arestat pentru tentativa de omor; sotia acestuia spune ca devenise o obsnuinta pentru barbat sa consume cocaina

Barbatul care a provocat accidentul de sambata din centrul Capitalei a fost arestat preventiv, luni, de catre magistrasii Tribunalului Bucuresti, anunta News. ro. Tot in cursul acestei zile, a fost externata si sotia acestuia, care a spus ca a cerut ordin de protectie, in conditiile in care barbatul a amenintat ca o va omori. Femeia afirma ca devenise o obisnuinta pentru sotul ei sa consume cocaina.

Soferul drogat care a provocat accidentul din centrul Capitalei a fost retinut pentru tentativa de omor

Soferul care a provocat accidentul de sambata din centrul Capitalei, unde a lovit cu masina alte trei autoturisme, sotia sa afirmand ca a provocat accidentul cu intentie, intrucat a vrut sa o omoare, a fost retinut pentru tentativa de omor, duminica seara, dupa ce a fost audiat timp de aproximativ sapte ore. La intrarea la audieri, barbatul a spus ca si el, si sotia sa, cu care se afla in masina, consumasera droguri.

Soferul care a provocat accidentul din centrul Capitalei a fost externat si dus la audieri: Eram drogat, dar nu voiam sa omor pe nimeni

Soferul care a provocat accidentul de sambata din centrul Capitalei, unde a lovit cu masina alte trei autoturisme, a fost externat de la Spitalul Floreasca, duminica dupa-amiaza, si dus la Serviciul Omoruri al.

Soferul care a provocat accidentul din centrul Capitalei, externat si dus la audieri: Eram drogat, dar nu voiam sa omor pe nimeni

Dragos Barligea, soferul care a provocat accidentul de sambata din centrul Capitalei, a fost externat duminica de la Spitalul Floreasca, unde s-a aflat sub paza, el fiind scos cu catuse la maini li escortat la Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei, unde urmeaza sa fie audiat, anunta News. ro. Intrebat de jurnalisti daca consumase droguri inainte de producerea accidentului, barbatul a confirmat: Da, eram drogati si eu, si ea.

Primele declaratiile ale autorului cumplitului accident din centrul Capitalei: Eram drogat, dar nu voiam sa omor pe nimeni (FOTO, VIDEO)

Barbatul care a provocat cumplitul accident de sambata seara de pe Bulevardul Dacia din centrul Capitalei cand a intrat in mare viteza in 4 masini ce asteptau la semafor, accident soldat cu 5 raniti, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )