Libnet.ro
UNICEF

12:00

Zeppelinele bombardeaza Parisul, un comando hollywoodian si cel mai jucat dramaturg roman.

România Liberă România Liberă,
Zeppelinele bombardeaza Parisul, un comando hollywoodian si cel mai jucat dramaturg roman.

1834: Presedintele american Andrew Jackson dispune pentru prima oara in istoria SUA utilizarea fortelor armate federale pentru innabusirea unei dispute de munca 1848: Sicilia adopta noua Constitutie, care prevedea, printre altele, alegerea Parlamentului si libertatea presei 1861: Kansas devine al 34-lea stat american 1863: Batalia masacrul) de la Bear River, langa Washington - armata americana vs. amerindieni 1886: Este patentata prima masina pe baza de benzina, de catre Karl Benz 1896: . continuă pe România Liberă

Premiile Grammy: Daft Punk, cel mai bun album si cea mai buna melodie a anului

Duo-ul francez Daft Punk a castigat cel mai prestigioase trofee in a 56-a gala a premiilor Grammy Awards, impunandu-se in special la categoriile cea mai buna inregistrare a anului si cel mai bun album al anului, cu Random Access Memories, scrie AFP.

Leul, cel mai slab inceput de an din 2010 si pana in prezent

In perioada 1- 27 ianuarie 2014, leul s-a depreciat cu aproximativ 1,6% fata de euro, astfel incat moneda nationala are cel mai slab inceput de an din 2010 si pana in prezent.

Tarile cu cel mai rapid Internet din lume: Romania, in top

Asiaticii domina topul tarilor cu cel mai rapid acces la Internet, iar Romania a coborat trei pozitii in top, potrivit Bloomberg. Cum arata topul tarilor cu cel mai rapid Internet, in slide-urile de mai jos!.

Cum a ajuns iOS 7 cel mai popular sistem de operare pentru mobile?

Desi iOS-ul, ca platforma, nu mai are o cota impresionanta de piata, intr-un mod foarte specific, iOS 7 a devenit cel mai popularsistem de operare din lume. La doar cateva saptamani dupa lansare, in septembrie 2013, iOS 7 era instalat pe 52% dintre iDevice-uri. in decembrie anul trecut, respectiva valoare a ajuns la 74,1 procente, doar ca in conferinta de anuntare a rezultatelor financiare, de acum cateva zile, sa aflam ca aceasta noua versiune creata de Apple este instalata pe [].

Ana Maria Stancu (Meteo Antena 1), vacanta in cel mai civilizat loc din lume

Ana Maria Stancu, prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul Obsrvatorului Antenei 1, tocmai s-a intors dintr-o vacanta pe taramuri asiatice, vizitand Singapore si Thailanda. Primul stat este catalogat de ea drept cel mai civilizat loc din lume.

Leul are cel mai slab inceput de an din 2010 si pana in prezent

Leul s-a depreciat cu 1,6% fata de euro in perioada 1 27 ianuarie, astfel incat moneda nationala are cel mai slab inceput de an din 2010 si pana in prezent, potrivit unui raport al societatii de brokeraj Equity Invest.

Leul are cel mai slab inceput de an din 2010 si pana in prezent

Leul s-a depreciat cu 1,6% fata de euro in perioada 1 27 ianuarie, astfel incat moneda nationala are cel mai slab inceput de an din 2010 si pana in prezent, potrivit unui raport al societatii de brokeraj Equity Invest.

Andrea Pirlo, cel mai bun jucator al sezonului trecut din Serie A - Cum arata echipa ideala

Andrea Pirlo, conducatorul de joc al celor de la Juventus Torino, a fost desemnat cel mai bun jucator al sezonului 2012-2013 din Serie A. Intra in material pentru a vedea cum arata echipa ideala din campionatul Italiei la fotbal.

Zlotul, in cel mai important declin din ultimele patru luni

Moneda Poloniei zlotul) a inregis and not;trat, vineri, cea mai importanta scadere din ultimele patru luni, ajungand la cel mai redus curs din ultimele zece saptamani fata de euro, pe fondul temerilor legate de expansiunea economiei globale. ingrijorarile privind mersul economiei au aparut dupa ce, joi, HSBC Holdings Plc si Markit Economics au indicat ca sectorul industrial din China ar putea sa scada pentru prima oara in ultimele sase luni.

Banca Transilvania, cel mai bun randament din randul companiilor din BET

Banca Transilvania TLV) este actiunea din componenta indicelui BET care a crescut cel mai mult, in perioada 23 decembrie 2013 - 23 ianuarie 2014.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )