Libnet.ro
UNICEF

11:30

Zgonea: Comisia de la Venetia se vede acum numai cu cei care sunt pe partea cealalta a baricadei.

România Liberă România Liberă,
Zgonea: Comisia de la Venetia se vede acum numai cu cei care sunt pe partea cealalta a baricadei.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca nu i s-a solicitat o intrevedere cu Comisia de la Venetia, el observand ca, in cadrul vizitei de acum in Romania, Comisia se vede numai cu cei care sunt pe partea cealalta a baricadei, scrie Mediafax. Citeste si Zgonea: PSD, de acord cu propunerea PDL de depolitizare a institutiilor din subordinea Parlamentului Intrebat daca are o intalnire stabilita cu Comisia de la Venetia, Zgonea a raspuns: Nu, mie nu mi-a . continuă pe România Liberă

Zgonea: Comisia de la Venetia se vede acum numai cu cei care sunt pe partea cealalta a baricadei

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca nu i s-a solicitat o intrevedere cu Comisia de la Venetia, el observand ca, in cadrul vizitei de acum in Romania, Comisia se vede numai cu.

Antonescu, despre Comisia de la Venetia: in ultima perioada, recomandarile sale au fost des ...

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, la inceputul intalnirii cu membrii Comisiei de la Venetia, ca, in ultima perioada, recomandarile acestei comisii au fost deseori invocate, potrivit Mediafax. Citeste si: Ponta: In mod SIGUR MA VAD si eu cu reprezentantii Comisiei de la Venetia1 Zgonea: Comisia de la Venetia se vede acum numai cu cei care sunt pe partea cealalta a baricadei UPDATE Reprezentantii Comisiei de la Venetia, la CCR. Zegrean: Nu au venit sa modifice ce am .

Ponta, catre reprezentantii Comisiei de la Venetia: Statul de drept NU a fost in PERICOL ...

Premierul Victor Ponta a declarat, in discutia cu reprezentantii Cormisiei de la Venetia, ca statul de drept nu a fost niciodata, in ultimele luni, in pericol in Romania. Citeste si: Ponta: In mod SIGUR MA VAD si eu cu reprezentantii Comisiei de la Venetia Zgonea: Comisia de la Venetia se vede acum numai cu cei care sunt pe partea cealalta a baricadei UPDATE Reprezentantii Comisiei de la Venetia, la CCR. Zegrean: Nu au venit sa modifice ce am facut noi In continuare, prim-ministrul a .

Ponta: in mod SIGUR MA VAD si eu cu reprezentantii Comisiei de la Venetia.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in mod sigur se va intalni si el, in cursul zilei, cu reprezentantii Comisiei de la Vanetia, relateaza Mediafax. Citeste si: Zgonea: Comisia de la Venetia se vede acum numai cu cei care sunt pe partea cealalta a baricadei UPDATE Reprezentantii Comisiei de la Venetia, la CCR. Zegrean: Nu au venit sa modifice ce am facut noi Intrebat daca are stabilita o intalnire cu expertii Comisiei de la Venetia, Ponta a raspuns: Da, o sa ma vad si eu cu ei in .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )