Libnet.ro
UNICEF

00:07

Zgonea, la Paris: Romania este pregatita din punct de vedere tehnic sa intre in Schengen

Antena3 Antena3,
Zgonea, la Paris: Romania este pregatita din punct de vedere tehnic sa intre in Schengen

Problema romilor si aderarea Romaniei la spatiul Schengen au fost doua dintre subiectele abordate joi, la Paris, de presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, la intalnirile cu liderul grupului socialist. continuă pe Antena3

Cat costa sa verifici din punct de vedere tehnic o masina second-hand pe care vrei sa o cumperi

La achizitionarea unei masini second-hand de la o persoana fizica necunoscuta, noul cumparator se expune anumitor riscuri, masina poate avea defecte greu de depistat sau un istoric cu probleme. Pentru cei care sunt dispusi sa dea minim 50 de lei sau in medie 200 de lei dealerii autorizati furnizeaza servicii de verificare care-i pot pune in garda pe posibilii cumparatori. Autovit. ro a facut o sinteza cu ce servicii ofera dealerii diverselor marci.

Zgonea: Tara noastra, pregatita sa adereze la Schengen

Tara noastra este pregatita, din punct de vedere tehnic, sa adereze la spatiul Schengen, considera Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, conform unui comunicat de presa.

Stroe: Politia rutiera este pregatita sa inchida temporar drumurile

Politia rutiera este pregatita sa inchida temporar drumurile, in special incepand cu noaptea de luni spre marti, daca nivelul precipitatiilor va creste la un nivel important, a anuntat ministrul de.

EY Romania: Piata auto din tara noastra, importanta in contextul pietei auto europene

Tara noastra continua sa aiba cea mai mica densitate a parcului auto din Uniunea Europeana UE), sub jumatate din media europeana, piata auto detinand un mare potential de dezvoltare in contextul pietei auto europene, declara Ariadna Oslobeanu, Senior Manager EY Romania, conform unui comunicat de presa.

Hassan Rohani: Israelul este infuriat din cauza ofensivei diplomatice iraniene

Presedintele iranian Hassan Rohani a afirmat, ieri, ca Israelul este contrariat si infuriat dupa ofensiva de diplomatie a Teheranului in vederea deschiderii unor noi relatii intre Iran si Occident, potrivit AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )