Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ziare.com: Liviu Dragnea da in judecata Comisia Europeana pentru a putea anula raportul OLAF referitor la frauda Tel Drum cu fonduri europene

Adevărul Adevărul,
Ziare.com: Liviu Dragnea da in judecata Comisia Europeana pentru a putea anula raportul OLAF referitor la frauda Tel Drum cu fonduri europene

Liviu Dragnea a dat in judecata Comisia Europeana, la Tribunalul UE din Luxemburg, incercand, pe o cale colaterala, sa obtina anularea raportului OLAF care constata frauda cu fonduri europene in dosarul Tel Drum in care este inculpat liderul PSD de catre procurorii DNA, informeaza ziare. com. continuă pe Adevărul

Miscare incredibila pentru a scapa de dosarul Tel Drum: Liviu Dragnea da in judecata Comisia Europeana

Decizie inedita luata de Liviu Dragnea pentru a scapa de dosarul penal Tel Drum! Liderul PSD a dat Comisia Europeana in judecata la Tribunalul Uniunii Europene de la Luxemburg. Potrivit site-ului Tribunalului.

Dragnea vs Comisia Europeana. Seful PSD ataca la Tribunalul UE de la Luxemburg raportul OLAF ce constata frauda cu fonduri europene din dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea a atacat la Tribunalul UE de la Luxemburg raportul intocmit de OLAF Oficiul european antifrauda, o institutie a Comisiei Europene) care constata o frauda din fonduri UE de peste 20 milioane euro si care a dus la deschiderea Dosarului Tel Drum, dosar in care seful PSD este urmarit penal de DNA. Informatia a fost dezvaluita de Ziare. com, care arata ca Dragnea vrea sa ajunga la anularea raportului OLAF mai degraba pe o cale colaterala.

An prost pentru firmele care au legaturi cu Liviu Dragnea sau cu fiul sau: Pierderi, profit mic sau doar din subventii

A fost un an prost pentru firmele care au legaturi cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. Acestea au inregistrat cifre foarte proaste in ceea ce priveste profitabilitatea, conform datelor din ultimul an fiscal.

Liviu Dragnea afla, astazi, rezultatele expertizei din dosarul Tel Drum

Avocatii lui Liviu Dragnea se vor prezenta astazi la sediul DNA pentru a fi informati asupra concluziilor expertizei facute in dosarul Tel Drum, ancheta in care politicianul este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si fraude din fonduri europene.

Digi24 Va rezista Liviu Dragnea tentatiei de a candida pentru functia de presedinte al Romniei?!

Calculele lui Liviu Dragnea pentru 2019. Va candida pentru functia de presedinte? La prima vedere, raspunsul pare simplu: NU! in primul rand, orgoliul oricarui politician il impinge pe acesta sa viseze la cea mai inalta demnitate publica. in cazul de fata, orgoliul este bine impletit si cu multa frustrare.

Codrin Stefanescu: Irina Tanase va deveni ct de curnd sotia lui Liviu Dragnea

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi seara, la B1 TV ca Irina Tanase va deveni cat de curand sotia lui Liviu Dragnea. Tanase a implinit in luna septembrie 26 de ani, fiind cu 30 de ani mai tanara decat Dragnea.

COMISIA EUROPEANA: Achizitionarea companiei Costa Coffee de catre Coca-Cola, aprobata

Comisia Europeana a dat astazi unda verde achizitionarii companiei britanice Costa Coffee de catre gigantul american de bauturi racoritoare Coca Cola, concluzionand ca aceasta nu genereaza probleme de concurenta, relateaza agentia EFE.

Codrin Stefanescu: Irina Tanase va deveni cat de curand sotia lui Liviu Dragnea

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi seara, ca Irina Tanase va deveni cat de curand sotia lui Liviu Dragnea. Tanase a implinit in luna septembrie 26 de ani, fiind cu 30 de ani.

Unde a petrecut Liviu Dragnea Revelionul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a incercat sa fie extrem de misterios in ceea ce priveste locatia unde isi petrece Sarbatorile. O fotografie publicata de Irina Tanase si o alta publicata de liderul PSD.

Radu Banciu: Oare ce or vorbi Liviu Dragnea si Irina in Maldive? Cat sa-i tot povesteasca el cum a inselat statul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre vacanta din Maldive in care s-ar afla in aceasta perioada liderul PSD, Liviu Dragnea, alaturi de iubita lui Irina Tanase. Asta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )