Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ziaristul saudit Jamal Khashoggi ar fi fost ucis n consulatul Arabiei Saudite de o echipa venita special la Istanbul (surse)

Hotnews Hotnews,
 Ziaristul saudit Jamal Khashoggi ar fi fost ucis n consulatul Arabiei Saudite de o echipa venita special la Istanbul (surse)

Politia turca estimeaza ca ziaristul saudit Jamal Khashoggi, un critic al puterii de la Ryad care a fost dat disparut marti la Istanbul, a fost ucis in consulatul tarii sale, potrivit unei surse apropiate de guvernul turc, o informatie negata rapid de Regat, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Un cersetor roman a fost ucis in Italia de un sofer care a fugit de la locul accidentului

Un barbat roman fara adapost din Italia a fost ucis de o masina in apropierea intersectiei in care cersea. Foarte putini stiu cum se numea barbatul roman fara adapost din Ragusa, dar cu totii si-l.

CRIMA de STAT! Un jurnalist din Arabia Saudita, critic acerb al puterii, ar fi fost ASASINAT in consulatul de Istanbul de o echipa venita special (FOTO)

Jurnalistul saudit Jamal Khashoggi, un critic al puterii de la Ryad care a fost dat disparut marti la Istanbul, ar fi fost asasinat in consulatul tarii sale de la Istanbul, potrivit unei apropiate de guvernul turc,.

Atac armat in SUA. Un politist a fost ucis si alte persoane au fost ranite

Un politist si-a pierdut viata iar alti patru au fost raniti intr-un schimb de focuri miercuri in Carolina de Sud, pe coasta de est a Statelor Unite, au informat media americane, in timp ce un suspect a fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )