Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ziarul Adevarul a castigat Trofeul Presei Scrise la Gaudeamus 2016 VIDEO

Adevărul Adevărul,
Ziarul Adevarul a castigat Trofeul Presei Scrise la Gaudeamus 2016 VIDEO

Duminica seara, la finalul editiei cu numarul 23 a Targului de Carte Gaudeamus, s-au acordat premiile salonului de carte, desfasurat timp de cinzi zile la Pavilionul Central de la Romexpo. Ziarul Adevarul a castigat din nouTrofeul Presei Mircea Santimbreanu, la sectiunea publicatii, premiul fiind inmanat Simonei Chitan, editorul Sectiei Cultura de la Adevarul. continuă pe Adevărul

Ziarul Adevarul a castigat Trofeul Presei Scrise la Gaudeamus 2016

Duminica seara, la finalul editiei cu numarul 23 a Targului de Carte Gaudeamus, s-au acordat premiile salonului de carte, desfasurat timp de cinzi zile la Pavilionul Central de la Romexpo. Ziarul Adevarul a castigat din nouTrofeul Presei Mircea Santimbreanu, la sectiunea publicatii, premiul fiind inmanat Simonei Chitan, editorul Sectiei Cultura de la Adevarul.

Harry Potter, cea mai ravnita serie a Targului Gaudeamus. Ziarul Adevarul a primit Trofeul Presei Scrise VIDEO

Cea mai ravnita carte a targului Gaudeamus, incheiat duminica seara, la Romexpo, a fost Harry Potter de J. Rowling, de la Editura Arthur, iar ziarul Adevarul a primit din nou Trofeul Gaudeamus pentru Presa Scrisa, premiu acordat prin votul publicului. Peste 125. 00 de vizitatori au fost Targul Gaudeamus timp de cinci zile.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )