Libnet.ro
UNICEF

09:30

Zidane, cu pantalonii rupti la meci... din nou. Tinde sa devina o traditie in Champions League (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Zidane, cu pantalonii rupti la meci... din nou. Tinde sa devina o traditie in Champions League (VIDEO, FOTO)

Tehnicianul echipei de fotbal Real Madrid, Zinedine Zidane, a comis-o din nou. Antrenorului madrilenilor i s-au descusut pandalonii in timpul meciului dintre echipa sa cu Manchester City, potrivit. continuă pe B1

Grapini, criticata din nou: Campioana greselilor gramaticale s-a luat de Andrei Plesu (VIDEO)

Daca taceai, filosof ramaneai. Cum insa acest lucru nu s-a intamplat, Maria Grapini e din nou in centrul atentiei. Cunoscuta in mediul online ca fiind una dintre persoanele.

Antrenorul Marius Sumudica a aratat din nou semne obscene catre fani. Tehnicianul risca inca o suspendare pentru gesturi jignitoare (FOTO)

Antrenorul Marius Sumudica a fost prins din nou in off-side. La meciul castigat de Astra Giurgiu, cu ASA, scor 4-1, antrenorul le-a aratat gesturi obscene fanilor din spatele bancii de rezerve. Fie.

Zidane pus intr-o situatie jenanta la meciul cu Manchester City. Si-a rupt din nou pantalonii (foto)

Zinedine Zidane, managerul echipei Real Madrid, s-a aflat marti seara intr-o postura delicata in timpul partidei cu Manchester City din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor.

Greg Koniecznky, FP: Stam pe 700 mil. lei cash. In 2017 vrem sa facem din nou o distributie de cel putin 0,05 lei/actiune

Fondul Proprietatea FP) vrea sa faca anul viitor o distributie de numerar catre actionari care sa fie de minim 0,05 lei/actiune, identica celei din acest an, in ciuda faptului ca incasarile din dividende ale FP sunt in scadere in 2016.

Udrea, din nou in fata judecatorilor in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a ajuns marti dimineata la Instanta Suprema, intr-un nou termen in dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Turismului a fost trimis in judecata pentru luare de mita, abuz.

Cristian Popescu Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sectorului 4

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si-a depus sambata, cu 5. 600 de semnaturi, candidatura pentru Primaria Sectorului 4, din partea Partidului Puterii Umaniste, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din Sectorul 4, conform Mediafax.

Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat.

VIDEO Barcelona - Gijon 6-0/ Din nou pe prima pozitie

Barcelona a pierdut primul loc din Primera Division timp de cateva ore, perioada in care Real Madrid si Atletico cu o partida mai mult disputata) au trecut in fata catalanilor. Dupa victoria cu 6-0 in fata celor de la Gijon, echipa pregatita de Luis Enrique a revenit pe locul intai, cu trei etape inainte de finalul sezonului din Spania.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3082 seconds )