Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zile libere 2020. Romanii se vor bucura de 15 libere legale. Cand vom avae mini-vacanta in noul an

Antena3 Antena3,
Zile libere 2020. Romanii se vor bucura de 15 libere legale. Cand vom avae mini-vacanta in noul an

Zile libere 2020. Anul viitor, romanii vor avea 15 zile libere legale, plus cele care se vor adauga in functie de puntile care se fac. continuă pe Antena3

Zile libere 2020. Romanii se vor bucura de 15 libere legale. Cand vom avea mini-vacanta in noul an

Zile libere 2020. Anul viitor, romanii vor avea 15 zile libere legale, plus cele care se vor adauga in functie de puntile care se fac.

Zile libere 2020. Vesti bune pentru romani

Zile libere in 2020. Anul se anunta unul cu destul de mini-vacante, prin prisma sarbatorilor legale. Astfel, 1, 2 si 3ianuarie sunt libere, dupa ce guvernul a dat liber si vineri. Astfel,romanii.

Zile Libere in 2020: calendar. Nu se va lucra in 15 zile din anul viitor, iar 11 cad in timpul saptamanii

Vesti bune pentru bugetari! Anul 2020 va fi unul bun in privinta zilelor libere de la stat. Acestia vor beneficia de 15 zile liere, dintre care 11 dintre ele pica chiar in cursul saptamanii. Calendar zile libere 2020 Potrivit calendarului zilelor libere, primele zile libere in anul 2020 vor fi pe 1 si 2 ianuarie, .

Prelevare de organe la Spitalul Judetean din Baia Mare. Cinci bolnavi se vor bucura de o noua sansa la viata

In ziua Ajunului de Craciun, o familie din Baia Mare a acceptat sa daruiasca viata celor aflati in suferinta. in acest sens, si-a dat acordul pentru ca organele unui barbat in varsta de 67 de ani sa fie prelevate. Datorita gestului facut, alti cinci oameni se pot bucura de o viata normala.

Ce zile libere vom avea in 2020. Zece modificari fiscale

Anul 2020 va aduce mai multe schimbari in materie de fiscalitate. Vorbim, printre altele, si de cresterea salariului minim care va produce totodata si o serie de modificari in alte zone care sunt corelate cu el. Contzilla. ro a realizat un top al acestora. Multi sunt interesati de zilele libere, asa ca vom incepe cu ele.

Ce zile libere vom avea in 2020

Anul 2020 incepe cu cateva modificari fiscale importante, dar si cresterea salariului minim si mai m.

Premiera postdecembrista: Ziua portilor deschise la fostul Comitet Central. Romanii vor putea vizita, duminica, cladirea in care dictatorul Ceausescu avea sa-si sustina ultimul discurs public

Ministerul Afacerilor Interne isi deschide portile in premiera, duminica, incepand cu ora 12:08, in conditiile in care cladirea adapostea activitatea fostului Comitet Central in timpurile regimului.

HOROSCOP 2020. Racii vor avea unul dintre cei mai buni ani din viata lor, Varsatorii vor fi foarte creativi

Anul 2020 este pe cale sa apara si chiar si cei care nu sunt pasionati de astrologie nu pot sta departe de tentatia de a-si verifica, macar de curiozitate, predictiile pentru zodia in care s-au nascut si care sunt predispozitiile astrale ce urmeaza. Anul 2020 este plin de o activitate planetara intensa, multe surprize, redefiniri in relatii si oportunitati de cariera pentru toate zodiile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )