Libnet.ro
UNICEF

21:00

Zile libere platite pentru unul dintre parinti. Anuntul facut de ministrul Muncii

Antena3 Antena3,
Zile libere platite pentru unul dintre parinti. Anuntul facut de ministrul Muncii

Zile libere pentru unul dintre parinti atunci cand scolile sunt inchise. continuă pe Antena3

VIOLETA ALEXANDRU: Vom putea acorda zile libere platite pentru unul dintre parinti

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat pe pagina personala de Facebook ca a initiat completari la cadrul legal existent pentru a putea acorda zile libere platite atat pentru parintii elevilor care fac exclusiv scoala online, cat si ai celor care studiaza in sistem hibrid.

Anul scolar 2020-2021. Parintii vor avea zile libere platite de la Stat. Ministerul Muncii a dat vestea

Parintii ai caror copii vor invata de acasa, online, sau in sistem hibrid, o saptamana acasa, o saptamana la scoala, vor putea sta acasa cu 75% din salariu. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a initiat completari la cadrul legal existent pentru a putea acorda zilele libere platite parintilor care trebui sa stea acasa sa-si supravegheze copiii .

Directorul medical al Spitalului Colentina a demisionat. Unitatea medicala, unul dintre cele mai importante spitale pentru pacienti cronici din tara, redevine suport COVID

Directorul medical al Spitalului Colentina, medicul Sabina Zurac, a demisionat din conducerea spitalului. Sabina Zurac a confirmat luni informatia pentru HotNews. ro, precizind ca ea si-a scris demisia inca de la inceputul lunii octombrie, iar vinerea trecuta, demisia sa a ajuns pe masa Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, instututie in subordinea careia se afla spitalul.

Razvan Burleanu, presedintele FRF, s-a inrudit cu unul dintre cele mai controversate personaje politice din Romania

Razvan Burleanu 36 de ani), presedintele Federatiei Romane de Fotbal, si-a reprogramat nunta. Acesta se va insura anul viitor, dupa ce COVID-ul i-a dat toate planurile peste cap. Nasul de cununie va fi unul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )