Libnet.ro
UNICEF

19:15

Zilele lui Zamfirescu: o strada din Bucuresti, deschisa pietonilor pentru balci ca pe vremuri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zilele lui Zamfirescu: o strada din Bucuresti, deschisa pietonilor pentru balci ca pe vremuri

Strada Putul lui Zamfir din zona Dorobanti-Floreasca din Bucuresti va fi inchisa traficului auto pe 12 si 13 iulie pentru un balci ca pe vremuri. continuă pe Wall-Street Ro

ADMITERE. Joi incep inscrierile la facultatile Universitatii din Bucuresti

Absolventii de liceu care isi doresc sa urmeze facultatea in Capitala se pot inscrie la una din cele 19 facultati ale Universitatii din Bucuresti, intre 10 si 18 iulie.

VIDEO 11 persoane au fost retinute dupa perchezitiile efectuate la 26 de adrese din Bucuresti si Ilfov. MediaPro - Oferim autoritatilor intregul nostru sprijin si cooperarea noastra pe durata acestui demers

11 persoane au fost retinute, marti, in urma perchezitiilor efectuate la 26 de adrese din Bucuresti si judetul Ilfov, pentru destructurarea unui grup specializat in comiterea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani. Potrivit unor surse vehiculate de presa, perchezitiile au vizat inclusiv cladiri ale MediaPro. Cele 11 persoane retinute urmeaza sa fie prezentate Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile, pentru acuzatii precum evaziune fiscala, spalare de bani sau inselaciune. Prejudiciul adus statului in acest caz este estimat la 1,5 milioane de euro, iar sumele supuse procesului de spalare a banilor s-ar ridica la suma de aproximativ 10. 000 euro, potrivit unui comunicat al Parchetului. Studiourile MediaPro au transmis o pozitie oficiala privind perchezitiile de marti dimineata in care precizeaza ca ofera autoritatilor intregul sprijin si cooperarea lor. Suntem preocupati sa respectam legislatia in vigoare si sa promovam cele mai bune practici, astfel ca suntem transparenti si deschisi in fata procedurilor autoritatilor, se mai arata in comunicat.

Craiova: Bataie intre politisti si un sofer, pe o strada din oras. Soferul a fost arestat, politistii nu sunt cercetati (VIDEO)

Caz socant in traficul din Craiova. Un barbat s-a batut cu doi politisti, dupa un conflict verbal in trafic. Imaginile surprinse de un martor arata cum un sofer s-a batut parte in parte cu politistii,.

Patru stranduri din Bucuresti, inchise de inspectorii antifrauda fiscala

Patru stranduri au fost inchise, dupa ce inspectorii Directiei generale antifrauda fiscala au verificat sambata sapte stranduri si parcuri acvatice situate in zona Bucuresti-Ilfov. In urma controalelor efectuate, inspectorii antifrauda au identificat.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )