Libnet.ro
UNICEF

08:15

Zinedine Zidane, dupa ce a revenit la Real Madrid: Mi-am reincarcat bateriile, sunt pregatit sa traiesc din nou drept antrenor al acestui club

Hotnews Hotnews,
 Zinedine Zidane, dupa ce a revenit la Real Madrid: Mi-am reincarcat bateriile, sunt pregatit sa traiesc din nou drept antrenor al acestui club

Zinedine Zidane a revenit la Real Madrid fiind prezentat, luni seara, drept noul antrenor al clubului. Francezul a vorbit, printre altele, despre plecarea sa, despre misiunea din finalul acestui sezon, dar si despre Cristiano Ronaldo. continuă pe Hotnews

Digi Sport: Zinedine Zidane aduce revolutia la Real Madrid. Cine va pleca si cele doua super-transferuri pregatite de Perez

Zinedine Zidane este noul antrenor al lui Real Madrid si francezul stie ca are nevoie de o reconstructie la echipa, pentru a putea spera din nou la performantele obtinute in primul mandat. Astfel, italienii de la tuttomercatoweb. com anunta ca prima decizie va fi despartirea de Gareth Bale, jucator cu care a avut o relatie tensionata la finalul stagiunii precedente.

Zidane inapoi la Real Madrid

Francezul Zinedine Zidane n-a stat prea mult pe ganduri si a acceptat propunerea lui Florentino Perez de a reveni la Real Madrid.

Marca: Santiago Solari va fi demis - Zinedine Zidane va reveni pe Santiago Bernabeu

Real Madrid a ratat toate obiectivele in acest sezon, iar Florentino Perez nu a mai asteptat sfarsitul sezonului pentru a produce un nou soc pe banca tehnica. Jurnalistii de la Marca anunta ca Santiago Solari va fi demis in a doua parte a zilei de luni, iar Zinedine Zidane va fi reinstalat ca antrenor al albilor. Se actualizeaza.

CUTREMUR la Real Madrid! Zinedine Zidane va fi din nou antrenorul galacticilor

Conducerea lui Real Madrid pregateste un adevarat soc la echipa. Francezul Zinedine Zidane 46 de ani) ar urma sa revina luni la formatia de pe Santiago Bernabeu, pe care a parasit-o la finalul sezonului.

Zinedine Zidane se intoarce pe banca echipei Real Madrid

Rastunare de situatie la Real Madrid. Desi JoseMourinho era dat aproape sigur drept succesorul lui Santiago Solari, se pare ca oficialii de pe Santiago Barnabeu s-au razgandit. Cel care ar urma sa preia.

Bomba vine din Spania: Zidane se intoarce la Real Madrid! Francezul va fi numit diseara. Totul despre o zi incendiara

Real Madrid a invins, duminica, Valladolid cu 4-1, insa acest rezultat nu salveaza un sezon catastrofal si nici nu-l pastreaza pe Santiago Solari pe banca.

VIDEO Valladolid - Real Madrid 1-4 / inainte de a deschide scorul, gazdele au avut un penalty ratat si doua goluri anulate

Real Madrid si-a mai indulcit amarul dupa o saptamana de cosmar in care a ratat toate obiectivele din acest sezon. Echipa lui Santiago Solari s-a dezlantuit pe terenul celor de la Valladolid, castigand cu 4-1 un meci in care gazdele au ratat un penalty si au avut si doua goluri anulate etapa a XXVII-a din LaLiga).

Real Madrid si Neymar pregatesc de CEL MAI SCUMP transfer din istoria fotbalului

Real Madrid vrea sa bubuie urmatoarea perioada de mercato si a pregatit o oferta extravaganta pentru a-l aduce pe Neymar in capitala Spaniei. Mutarea este, pe de o parte, alimentata de rezultatele slabe ale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )