Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ziua Bucovinei, marcata intr-o ceremonie restransa. Mesajul presedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur (VIDEO)

B1 B1,
Ziua Bucovinei, marcata intr-o ceremonie restransa. Mesajul presedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur (VIDEO)

Ziua Bucovinei a fost marcata, sambata, in cadrul unei ceremonii restranse, officiate la bustul lui Iancu Flondor din apropierea Palatului Administrativ din Suceava. La eveniment au participat presedintele CJ. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA BUCOVINEI: Responsabilitatea noastra este sa-i asiguram un nivel de dezvoltare in pas cu prezentul

Premierul Ludovic Orban transmite, astazi, un mesaj de Ziua Bucovinei si subliniaza responsabilitatea de a asigura acestei regiuni un nivel de dezvoltare in pas cu prezentul.

STELIAN ION: Mesajul presedintelui cred ca a fost mai degraba adresat PNL

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis prin care a incurajat liberalii si USR sa se apropie pentru a guverna impreuna a fost mai degraba adresat PNL, partid mai opac in dialog, care vrea sa guverneze singur, a declarat, astazi, deputatul USR Stelian Ion.

Ceremonie restransa de Ziua Nationala a Romaniei. Programul zilei de 1 Decembrie va putea fi urmarit si online

In acest an, Ziua Nationala de 1 Decembrie va fi marcata fara parada traditionala si defilarea la care participau mii de oameni, din pricina restrictiilor de limitare a raspandirii noului coronavirus.

P Marelbo sarbatoreste cu mandrie Ziua Bucovinei

28 noiembrie este o zi foarte importanta pentru noi si ne place sa o sarbatorim asa cum se cuvine. Ea marcheaza 102 ani de la Unirea Bucovinei cu tara, de aceea, aceasta zi este dedicata dansurilor populare, cantecelor din strabuni si preparatelor delicioase care ies din mainile dibace ale mandrutelor noastre.

Marelbo sarbatoreste cu mandrie Ziua Bucovinei

28 noiembrie este o zi foarte importanta pentru noi si ne place sa o sarbatorim asa cum se cuvine. Ea marcheaza 102 ani de la Unirea Bucovinei cu tara, de aceea, aceasta zi este dedicata dansurilor populare,.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )