Libnet.ro
UNICEF

07:16

Ziua Culturii Nationale, sarbatorita la Chisinau printr-un spectacol de teatru si o expozitie de grafica

Adevărul Adevărul,
Ziua Culturii Nationale, sarbatorita la Chisinau printr-un spectacol de teatru si o expozitie de grafica

Cu ocazia Zilei Culturii Nationale, la Chisinau vor avea loc intre 13- 16 ianuarie mai multe manifestari artistice, printre care spectacolul muzical-poetic din 13 ianuarie Nu credeam sa-nvat a muri vreodata dedicat poetului national Mihai Eminescu la Teatrul Alexei Mateevici . continuă pe Adevărul

Ziua Culturii Nationale sarbatorita in SUA, la New York, si in Canada, la Toronto

Cu ocazia Ziua Culturii Nationale, ICR New York organizeaza, in SUA si Canada, o serie de evenimente cu participarea pianistului Matei Varga, a actorului Ioan Ardelean, precum si a scriitorilor si universitarilor Adam J. Sorkin, Diana Manole si Crina Bud.

Violonistul Remus Azoitei canta la Luxemburg de Ziua Culturii Nationale

Institutul Cultural Roman Bruxelles ICR Bruxelles), in colaborare cu Ambasada Romaniei in Marele Ducat al Luxemburgului, aniverseaza Ziua Culturii Nationale printr-un recital de vioara si pian, in interpretarea artistilor Remus Azoitei si Eduard Stan, duminica, 15 ianuarie, de la ora 17. 00, la Conservatorul din Luxemburg.

Ministerul Culturii acorda cinci zile propunerii de proiecte dedicate Zilei Culturii Nationale: ce suma aloca pentru sprijinirea actiunilor

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale acorda cinci zile propunerii de proiecte si actiuni dedicate Zilei Culturii Nationale, care se sarbatoreste pe 15 ianuarie, si aloca acestora cu 80. 000 de lei mai mult decat anul trecut.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )