Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ziua Drapelului la Casa Artelor Dinu Lipatti

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Ziua Drapelului la Casa Artelor Dinu Lipatti

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Casa Artelor Dinu Lipatti, va invita duminica 28 iunie 2020, de la orele 17. 00, la Ziua Drapelului National, Editie Online. Ziua Drapelului National este marcata in fiecare an, la data de 26 iunie, fiind instituita prin Legea 961998, cu aceasta ocazie autoritatile publice si institutiile statului organizand programe, evenimente cultural-educative cu . continuă pe Ceaşca de Cultură

FOTO Ziua Drapelului, sub starea de alerta. Militarii au purtat masti la ceremonia organizata in centrul Buzaului

Ziua Drapelului a fost prima manifestare publica din Buzau, de la debutul pandemiei, la care au participat autoritatile. De altfel, unii dintre oficiali si militarii au purtat masti la ceremonia organizata, in aceasta dimineata, pe platoul din Piata Dacia.

Azi este Ziua Drapelului National. Care este istoria tricolorului romanesc

Ziua Drapelului National este sarbatorita an de an la data de 26 iunie. Drapelul national este unul din cele trei simboluri nationale ale Romaniei, parte a identitatii nationale, alaturi de Stema nationala.

Cum este sarbatorita Ziua Drapelului National in 2020, in contextul noului coronavirus

Romania sarbatoreste, in 26 iunie, Ziua Drapelului National, dar cum prima jumatate a anului 2020 a fost marcata de restrictiile menite sa limiteze raspandirea noului coronavirus, sarbatoarea ii prinde pe.

Gabriel Oprea, de Ziua Drapelului National: Tricolorul este mandria de a fi romani, daruirea, curajul si profesionalismul cu care militarii nostri reprezinta Romania in misiunile dintara si strainatate

In Romania este sarbatorita vineri, 26 iunie, Ziua Drapelului National, instituita prin Legea 961998. Fostul ministru al Internelor, Gabriel Oprea a tinut sa marcheze aceasta zi printr-un mesaj publicat pe.

Iohannis, de Ziua Drapelului: Sub faldurile tricolorului s-au transmis mai departe traditiile si obiceiurile poporului nostru

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului National. Mesajul a fost prezentat de Ion Oprisor, Consilier Prezidential in cadrul Departamentului Securitatii Nationale.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )