Libnet.ro
UNICEF

23:01

Ziua Eroilor, sarbatorita de inaltare in toata tara

Antena3 Antena3,
Ziua Eroilor, sarbatorita de inaltare in toata tara

Ziua Eroilor va fi celebrata joi, de sarbatoarea inaltarii Domnului, in intreaga tara prin ceremonii militare si religioase, depuneri de coroane si jerbe de flori la mormintele si monumentele eroilor. continuă pe Antena3

Ziua Eroilor, sarbatorita in Piata Tricolorului din Targoviste. Programul oficial

Prefectura Dambovita impreuna cu Garnizoana Targoviste organizeaza in data de 6 iunie, in Piata Tricolorului din Municipiul Targoviste, la Monumentul Eroilor Damboviteni, o ceremonie publica militara si religioasa dedicata Zilei Eroilor.

Ziua Eroilor - celebrata, de sarbatoarea inaltarii Domnului

Ziua Eroilor va fi celebrata joi, de sarbatoarea inaltarii Domnului, in intreaga tara prin ceremonii militare si religioase, depuneri de coroane si jerbe de flori la mormintele si monumentele eroilor romani cazuti la datorie, de-a lungul timpului, pe campurile de lupta.

Ziua Eroilor - celebrata de sarbatoarea inaltarii Domnului

Ziua Eroilor va fi celebrata joi, de sarbatoarea inaltarii Domnului, in intreaga tara prin ceremonii militare si religioase, depuneri de coroane si jerbe de flori la mormintele si monumentele eroilor romani cazuti la datorie, de-a lungul timpului, pe campurile de lupta.

Viorica Dancila: Ziua Eroilor e dedicata celor ce si-au inchinat viata, prin jertfa pentru tara

Ziua Eroilor este dedicata nu doar memoriei celor care s-au jertfit pentru tara in razboaiele secolelor trecute, ci tuturor celor care si-au inchinat viata, prin jertfa, Patriei si Natiunii romane, afirma pr.

inaltarea Domnului si Ziua Eroilor: ce este bine sa dai de pomana

Ispasul, cunoscuta drept inaltarea Domnului, se sarbatoreste la 40 de zile de la Paste si reprezinta un eveniment foarte important pentru credinciosi. Acesta simbolizeaza ultimul eveniment din viata de pe Pamant a lui Iisus Hristos. Tot in aceasta zi este si sarbatoarea Eroilor in Biserica Ortodoxa Romana. inaltarea Domnului si Ziua Eroilor inaltarea Domnului este [] .

Toata tara este in alerta. Se cauta ucigasul unui politist din Timis

Politistii din toata tara sunt in alerta in toata tara dupa ce un politist din Timis a fost impuscat mortal de un barbat cautat pentru talharie. Verificari la sange au loc in Timis insa actiuni de control au loc in toate judetele.

Alerta in toata tara! Sute de politisti si jandarmi il cauta in continuare pe criminalul din Timis care le-a ucis colegul

Alerta maxima in toata tara si desfasurare impresionanta de forte. Sute de politisti, jandarmi si luptatori din trupele speciale au reluat cautarile in aceasta dimineata in incercarea de a-l prinde.

inaltarea Domnului sau Ispasul, sarbatorita joi. Este si Ziua Eroilor

Inaltarea Domnului. Crestinii sarbatoresc joi inaltarea Domnului, cunoscuta, la ortodocsi si ca Ispasul sau Pastele Cailor, ultima zi in care se pot inrosi oua pana la.

Circulatie inchisa in Targoviste, de Ziua Eroilor

Circulatia va fi inchisa, joi, pe Bulevardul Mircea cel Batran din Targoviste, in intervalul 11. 30, deoarece au loc manifestari cu prilejul Zilei Eroilor.

FOTO Avioane si elicoptere au brazdat cerul Buzaului, de Ziua Eroilor

La Cimitirul Eroilor din Buzau a avut loc, joi, un ceremonial militar si religios de pomenire a eroilor neamului romanesc. Pe tot timpul depunerii de coroane, un avion militar a survolat zona in care au avut loc festivitatile. Evenimentul s-a incheiat cu o parada militara pe Calea Eroilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )