Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ziua indragostitilor e marcata de Google cu un doodle interactiv

Adevărul Adevărul,
Ziua indragostitilor e marcata de Google cu un doodle interactiv

Ziua indragostitilor apare si pe Google sub forma unui doodle special, interactiv cu ajutorul caruia iti poti crea bomboanele preferate. Vrei sa pui o furnica in ele? Se poate, cel putin in doodle-ul de Ziua indragostitilor. continuă pe Adevărul

FOTO. Google sarbatoreste Ziua indragostitilor cu bomboane virtuale.

Google sarbatoreste Ziua Indragostitilor printr-un doodle animat. Utilizatorii sunt invitati sa isi creeze propriile bomboane pe care sa le ofere virtual celor dragi, de Valentines Day. Citeste si: Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, celebrate de Google Dupa ce apasa pe doodle, utilizatorii pot alege intre mai multe tipuri de ciocolata, alba sau neagra, intre mai multe fructe, cirese, capsuni sau zmeura, si intre mai multe glazuri si isi fac propriile bomboane. Dupa ce le fabrica, .

Idei DIY de impachetare a cadourilor de Ziua indragostitilor

Cand zici februarie, te gandesti in mod automat la Ziua indragostitilor. Sarbatoare preponderent comerciala, la fel ca si Halloween-ul, ea este iubita de cei care apreciaza exprimarile exuberante ale trairilor interioare si urata de traditionalisti, care spun ca nu au nevoie de o data anume pentru a-si declara dragostea pentru cei dragi.

, farsa inedita pentru de Ziua Indragostitilor!

A hotarat ca anul acesta sa sarbatoreasca intr-un mod cat se poate de neobisnuit Ziua Indragostitilor, punand la cale o farsa pentru iubitul ei. Vedeta tv a inscenat o cearta intre ea si , facandu-l pana si pe acesta sa creada ca se afla la doar un pas de momentul despartirii.

Escapada la mare. Cat costa un weekend pe litoral, de Ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor este un pretext perfect pentru o escapada romantica la mare. Data de 14 februarie pica vineri, la inceput de weekend, numai bine pentru o minivacanta.

De Ziua indragostitilor, muzica si poezie la Calarasi

Muzica si poezie, vineri, de Ziua indragostitilor, la Calarasi. Ovidiu Mihailescu lanseaza pe 14 februarie, ora 13. 00, la sala Euterpe a Directiei pentru Cultura discul O lume de vis si volumul de poezii Cantece de trecut puntea.

De Ziua indragostitilor, clientii Allview primesc accesorii gratuite

Cu ocazia Valentines Day, Allview da miercuri startul campaniei Ziua indragostitilor, se arata intr-un comunicat remis Adevarul.

De Ziua indragostitilor, Teatrul Muzical din Galati va elibera certificate de casatorie pentru o zi

Obisnuiti sa celebreze ziua sfantului patron al indragostitilor galezi, Sf. Dwynwen, Teatrul Muzical Nae Leonard din Galati va organiza vineri un eveniment care va incerca sa imbine traditia catolica cu cea autohtona.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )