Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ziua internationala a luptei impotriva cancerului la san: Romania nu are program national de screening, iar peste 3.000 de romance mor anual din cauza ca boala este descoperita prea tarziu

Hotnews Hotnews,
 Ziua internationala a luptei impotriva cancerului la san: Romania nu are program national de screening, iar peste 3.000 de romance mor anual din cauza ca boala este descoperita prea tarziu

Peste 1. 000 de femei din mediul rural vor fi testate gratuit in urmatoarele doua luni pentru depistarea cancerului mamar. Caravana Nu am facut destul aduna, pentru al saselea an consecutiv, medici si studenti la Medicina care vor oferi consultatii in 14 sate din judetele Timis, Hunedoara, Arad, Satu Mare si Bihor. in Romania, cancerul mamar ucide anual peste 3. 000 de femei din cauza ca boala nu este descoperita la timp. in lipsa unui program national de screening pentru depistarea precoce a bolii, specialistii trag un semnal de alarma si le indeamna pe femei sa isi faca lunar o autoexaminare si, cel putin o data pe an, sa mearga la control la medicul specialist. continuă pe Hotnews

Palatul Cotroceni va fi iluminat in roz cu ocazia Zilei Internationale a luptei impotriva cancerului de san

Palatul Cotroceni va fi iluminat marti, incepand cu ora 19,00, in culoarea roz, de Ziua Internationala a luptei impotriva cancerului de san, in semn de solidaritate si empatie cu femeile care s-au confruntat sau se confrunta cu aceasta afectiune, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Mesajul ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, de Ziua luptei impotriva cancerului la san

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a transmis un comunicat de presa cu ocazia Zilei luptei impotriva cancerului la san, amintind de importanta ridicarii gradului de constientizarea cu privire la aceasta afectiune, dar si de faptul ca in urmatorii 5 ani, peste 30. 000 de femei din 2 regiuni de dezvoltare vor beneficia gratuit de mamografii.

impreuna impotriva cancerului de san. Jurnalistele Antenei 3 sustin initiativa

La fiecare trei ore o femeie moare din cauza cancerului la san. Este cel mai intalnit tip de cancer in randul femeilor din Uniunea Europeana. Astazi, peste tot in lume, cladiri-simbol sunt luminate in roz,.

Ziua internationala a traducatorilor. Interviu cu Cristian Fulas: Traducerile grele ma fac un om si un scriitor mai bun

Nenumarate edituri din Romania prezinta pe site-urile lor sute de titluri din literatura lumii fara sa mentioneze nicaieri traducatorul. Dincolo de ineleganta gestului, le este oare rusine cu rezultatul muncii acestora? Au fost platiti la negru si acesti ocnasi nu trebuie identificati? De ziua internationala a traducatorilor - o incursiune in laboratorul de traducator al scriitorului Cristian Fulas, indragostit de Proust.

Surprize emotionante de Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice

Emotii si lacrimi de fericire pentru varstnicii dintr-un Centru pentru batrani din Simeria, judetul Hunedoara. De ziua lor, au avut alaturi familiile dar si oaspeti dragi. Umanistii hunedoreni le-au daruit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )