Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ziua Marinei: Klaus Iohannis l-a decorat pe seful Statului Major al Fortelor Navale, cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler

B1 B1,
Ziua Marinei: Klaus Iohannis l-a decorat pe seful Statului Major al Fortelor Navale, cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de decorare a sefului Statului Major al Fortelor Navale, contraamiralul Alexandru Mirsu, cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler, cu ocazia. continuă pe B1

Presedintele Iohannis l-a decorat pe seful Fortelor Navale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de decorare a sefului Statului Major al Fortelor Navale, contraamiralul Alexandru Mirsu.

Iohannis l-a decorat pe seful Statului Major al Fortelor Navale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de decorare a sefului Statului Major al Fortelor Navale, contraamiralul Alexandru Mirsu, cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler, cu ocazia .

Pe ce cheltuie Primaria 150.000 lei la Ziua Marinei: lautari, apa minerala, bomboane pentru copii si concursuri

Parade ale ambarcatiunilor cu motor sau cu rame, concursuri de pescuit, desene pe asfalt si o nunta marinareasca sunt doar cateva din atractiile zilei de 15 august. Ziua Marinei, o sarbatoare cu traditie pe malul Borcei, va fi si in acest an punctul zero al distractiei.

Primele maraieli ale PNL catre Klaus Iohannis

Liberalii au anuntat ca vor vota impotriva ordonantei prin care au fost majorate lefurile unor demnitari, printre care si cea a presedintelui Klaus Iohannis. Pozitia PNL vine la scurt timp dupa ce seful statului a intors Codul Fiscal in Parlament, in pofida liberalilor.

Ce are special smokingul creat de Alexandru Ciucu pentru presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a purtat o noua creatie vestimentara marca Alexandru Ciucu, la deschiderea oficiala a Festivalului de la Salzburg, unde a fost invitat de Presedintele Austriei. Iata ce are special acest smoking! .

De ce nu a fost Klaus Iohannis in conflict de interese cand a semnat contractul cu firma FDGR. Motivarea Curtii de Apel Alba Iulia

Curtea de Apel Alba Iulia a facut publica motivarea sentintei date in 10 iunie in procesul Klaus Iohannis versus ANI, prin care s-a dispus anularea raportului de constatare a incalcarii legislatiei in domeniul conflictului de interese.

Cum va fi sarbatorita in acest an Ziua Marinei Romane

Anul acesta, evenimentul are loc in contextul implinirii a 155 de ani de la crearea Marinei Militare Romane moderne de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza, in anul 1860.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2743 seconds )