Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ziua Marinei Romane, sarbatorita pe litoral, in absenta presedintelui si premierului

Hotnews Hotnews,
 Ziua Marinei Romane, sarbatorita pe litoral, in absenta presedintelui si premierului

Marina Militara Romana sarbatoreste sambata 155 de la infiintarea sa, de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza, printr-o serie de evenimentele de amploare desfasurate atatpe tarmul Marii Negre cat si pe apa. La evenimentele de la Constanta iau parte ministrul Apararii Mircea Dusa si vicepremierul Gabriel Oprea, relateaza Digi24. Presedintele si premierul nu participa la ceremonii. continuă pe Hotnews

UPDATE Ziua Marinei Romane, sarbatorita pe litoral, in absenta presedintelui si premierului. Oprea: Militarii romani, o contributie esentiala pentru ca Romania sa fie un pilon de stabilitate si un furnizor de securitate in regiune / Dusa: Avem in vedere

Marina Militara Romana sarbatoreste sambata 155 de la infiintarea sa, de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza, printr-o serie de evenimentele de amploare desfasurate atat pe tarmul Marii Negre cat si pe apa. La evenimentele de la Constanta iau parte ministrul Apararii Mircea Dusa si vicepremierul Gabriel Oprea, relateaza Digi24. Presedintele si premierul nu participa la ceremonii. Cu aceasta ocazie, ministrul Apararii a anuntat ca bugetul Fortelor Naval a fost marit de patru ori, astfel incat, pe langa programul de instruire si pregatire a militarilor marinari, sa se desfasoare o modernizare a bazei tehnico-materiale a Marinei.

UPDATE Ziua Marinei Romane, sarbatorita pe litoral, in absenta presedintelui si premierului. Oprea: Militarii romani, o contributie esentiala pentru ca Romania un pilon de stabilitate si un furnizor de securitate in regiune / Dusa: Avem in vedere achizit

Marina Militara Romana sarbatoreste sambata 155 de la infiintarea sa, de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza, printr-o serie de evenimentele de amploare desfasurate atat pe tarmul Marii Negre cat si pe apa. La evenimentele de la Constanta iau parte ministrul Apararii Mircea Dusa si vicepremierul Gabriel Oprea, relateaza Digi24. Presedintele si premierul nu participa la ceremonii.

Ziua Marinei Romane, sarbatorita in Herastrau. Bucurestenii se pot plimba gratuit cu vaporasul

Primaria Capitalei, prin Administratia Lacuri Parcuri si Agrement, in colaborare cu Liga Navala si Statul Major al Fortelor Armate , organizeaza astazi, cu prilejul Zilei Marinei Romane, o serie de evenimente dedicate acestei sarbatori.

Ziua Marinei Romane. Ce evenimente vor avea loc in Capitala

Ziua Marinei Romane va fi marcata printr-o serie de evenimente in parcul Herastrau din Capitala. Astfel, maine, de la ora 10. 00 la Debarcaderul Central Pavilion H) va avea loc festivitatea de deschidere, potrivit unui comunicat al PMB.

Valeriu Zgonea, de Ziua Marinei Romane: Ocrotirea Fecioarei Maria sa le fie scapare marinarilor in vremuri de primejdie pe mare

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea le doreste romanilor ca rugaciunilor lor sa fie ascultate de divinitate, iar sarbatoritii zilei sa se bucure de ocrotirea fecioarei Maria. Pentru crestini,.

FOTOGALERIE Spectacol de proportii pe malul marii cu ocazia Zilei Marinei Romane

Faleza din apropierea Cazinoului din Constanta s-a umplut sambata de turisti si localnici care au venit sa asiste la manifestarile organizate de Ziua Marinei Romane, un spectacol grandios desfasurat in apa, pe cer si pe uscat. Anul acesta, sarbatorirea Zilei Marinei Romane a avut loc in contextul implinirii a 155 de ani de la crearea Marinei Militare Romane moderne de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza, in anul 1860.

Constanta: Mii de turisti si localnici, asteptati sambata la festivitatile Zilei Marinei Romane

Mii de turisti si localnici sunt asteptati la festivitatile care vor fi organizate, sambata, la Constanta, de Ziua Marinei Romane.

Spectacol total pe litoral, de Ziua Marinei

Ziua Marinei va fi sarbatorita astazi la Constanta cu o desfasurare impresionanta de forte si spectacole ca-n filme. Vor avea loc mai multe manifestatii pe faleza cazinoului din Constanta, printre.

Parada spectaculoasa de Ziua Marinei. Mii de oameni au participat la festivitati

Ziua Marinei a fost sarbatorita sambata la Constanta cu o desfasurare impresionanta de forte si cu spectacole impresionante. Au avut loc mai multe manifestatii pe faleza cazinoului din Constanta,.

Cu Bega in centrul candidaturii pentru Capitala Culturala Europeana, Timisoara nu e in stare sa organizeze un eveniment cat de mic pentru a marca Ziua Marinei

Pentru prima data in ultimii 15 ani, Ziua Marinei nu este marcata la Timisoara in niciun fel. in aceasta situatie s-a ajuns pentru ca firma privata care se ocupa ca Ziua Marinei sa fie organizata si la Timisoara nu s-a mai implicat, iar autoritatile nu au fost capabile sa puna la punct o manifestare cat de mica. Aceasta situatie vine tocmai contextul in care Timisoara se pregateste sa redeschida navigatia pe Bega.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )