Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ziua Mondiala fara Tutun, marcata in fiecare an pe 31 mai

Adevărul Adevărul,
Ziua Mondiala fara Tutun, marcata in fiecare an pe 31 mai

Agentia Nationala Antidrog ANA) se alatura si anul acesta Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) pentru marcarea Zilei Mondiale fara Tutun 31 mai), prin desfasurarea, in mediul online, de activitati de informare, sensibilizare si constientizare cu privire la pericolele consumului de tutun si practicile comerciale ale companiilor de tutun. continuă pe Adevărul

Horoscop weekend 29-31 mai. Gemenii se simt obositi, Fecioarele au suisuri si coborasuri in cariera

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 29-31 mai 2020; ultimele zile ale lunii mai 2020 ne gaseste cu Luna in harnica, mentala si pragmatica Fecioara condusa de Mercur care de 2 zile s-a mutat in sensibilul Rac pana pe 4 august de unde va fi si retrograd.

Prognoza meteo pentru weekendul 29 - 31 mai 2020. Vreme instabila in toata tara, ploi torentiale si descarcari electrice

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru weekend-ul 29-31 mai. in ultimele zile ale lunii mai, suntasteptate temperaturi mai scazute decat cele specifice acestei perioade,.

Tarom introduce pe 28 si 31 mai zboruri din Bucuresti spre Madrid si Barcelona si retur

Compania nationala Tarom a anuntat ca introduce in zilele de 28 si 31 mai zboruri din Bucuresti catre Madrid si Barcelona si retur.

ISCTR: Derogarile privind timpii de conducere expira pe 31 mai

Derogarile privind timpii de conducere mai sunt valabile pe plan local pana la data de 31 mai, anunt.

Avertizare meteo generala, pentru perioada 27 - 31 mai. Instabilitate atmosferica accentuata pana la sfarsitul lunii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare speciala pentru intervalul 27 mai 31 mai. Astfel, in perioada miercuri, ora 12. 00 duminica, ora 23. 00 se anunta instabilitate atmosferica.

Alerta de vreme rea a fost prelungita pana duminica, 31 mai, ora 23.00

Nu scapam de vremea rea. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a prelungit alerta de ploi si furtuni pana duminica, 31 mai, ora 23. Astfel, la nivelul intregii tari se vor semnala manifestari de instabilitate atmosferica accentuata.

Horscopul saptamanii 25 - 31 mai. incep zile grele pentru aceste zodii. Totul le merge prost

Saptamana 25 - 31 mai nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. Pestii sunt mai sensibili care niciodata.

Horoscop. Mesaje de la ingerii pazitori pentru zodii pentru saptamana 25-31 mai. Racii trebuie sa scape de ceva nesanatos, Scorpionii sunt sfatuiti sa calatoreasca

Horoscop. Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 25-31 MAI 2020.

Horoscop dragoste pentru saptamana 25-31 mai. Gemenii trebuie sa faca eforturi in cuplu, Scorpionii sunt plini de energie

Horoscop dragoste. Iata horoscopul de dragoste saptamanal 25-31 mai 2020. Marte, aflat in Pesti, face sextil cu Uranus aflat in Taur. Ce incantare! Pregateste-te de surprize!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )