Libnet.ro
UNICEF

18:15

ZIUA NATIONALA 2017. Mesajul lui Marian Godina pentru romani de 1 Decembrie

Antena3 Antena3,
ZIUA NATIONALA 2017. Mesajul lui Marian Godina pentru romani de 1 Decembrie

Politistul-scriitor Marian Godina a tinut sa transmita si el un mesaj pentru Romani cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Mai important decat sa te simti. continuă pe Antena3

ZIUA NATIONALA 2017. Nepotului Regelui Mihai, mesaj pentru romani de 1 Decembrie

Nepotul Regelui Mihai I, Nicolae Medforth-Mills, implicat recent intr-un scandal urias cu membrii Casei Regale, a tinut sa transmita un mesaj pe Facebook cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Mesajul.

ZIUA NATIONALA 2017. Nepotul Regelui Mihai, mesaj pentru romani de 1 Decembrie

Nepotul Regelui Mihai I, Nicolae Medforth-Mills, implicat recent intr-un scandal urias cu membrii Casei Regale, a tinut sa transmita un mesaj pe Facebook cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Mesajul.

ZIUA NATIONALA 2017. Mesajul lui Celentano din Las Fierbinti pentru Romania

Poezia lui Celentano a incheiat episodul special din Las Fierbinti, dedicat zilei de 1 Decembrie, in 2016. Textul cu un mesaj emotionant a fost scris chiar de. Celentano. Mai exact, de actorul care.

ZIUA NATIONALA 2017. Ce spun moldovenii de peste Prut despre unirea cu Romania

Ce spun moldovenii de peste Prut despre unirea cu Romania Potrivit unui sondaj realizat anul acesta de Lake Research Partners, in parteneriat cu IMAS, pentru unirea Republicii.

ZIUA NATIONALA 2017. Pasarea din stema Romaniei vaneaza si cu 320 km/h

Stema Romaniei cuprinde reprezentarile a trei pasari si a patru mamifere de talie mare. Cu exceptia leului, toate sunt potrivite habitatelor din tara sau din apele teritoriale ale.

ZIUA NATIONALA 2017. Calin Popescu Tariceanu a impartit carnati, caltabosi si vin in fata sediului ALDE

Membrii si simpatizantii ALDE care au venit la sediul partidului pentru a asista la parada de Ziua Nationala au putut manca slanina, carnati, sunca, ceapa rosie, caltabos, coaste porc,.

ZIUA NATIONALA 2017. Ce alta tara isi sarbatoreste ziua nationala tot pe 1 Decembrie

Nu doar romanii au un motiv de sarbatoare la 1 decembrie. Si Republica Centrafricana sarbatoreste Ziua nationala la 1 decembrie, marcand, astfel, Ziua republicii 1958). Situata in zona.

ZIUA NATIONALA 2017. Cum ne sfideaza Ungaria de Ziua Nationala

Ungaria interzice diplomatilor maghiari sa participe la oricare dintre manifestarile organizate cu ocazia Zilei Nationale! Interdictia e valabila atat pe teritoriul tarii noastre, cat si la toate .

Ziua nationala, sarbatorita de Google. Ce reprezinta si ce este special la noul Doodle

Ziua nationala a Romaniei este sarbatorita si de Google cu un doodle special. E un covor tesut, asa cum ai putea vedea in casele de la tara sau, daca n-ai ocazia, la muzeu. Ziua nationala a Romaniei este sarbatorita pe 1 decembrie. Tara, cu granitele de acum si cu teritoriile care o compun, exista ca [].

ZIUA NATIONALA 2017. Dezvaluire incredibia. Ce facea Corneliu Vadim Tudor in fiecare an de 1 Decembrie

In anul 2015, fostul politician, scriitor si gazetar roman Corneliu Vadim Tudor trecea in nefiinta la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, el fiind inmormantat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )