Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ziua Nationala a Frantei. Ce semnificatie are aceasta zi pentru francezi

B1 B1,
Ziua Nationala a Frantei. Ce semnificatie are aceasta zi pentru francezi

Ziua nationala a Frantei este sarbatorita in fiecare an pe 14 iulie. Aceasta a fost instaurata in anul 1880 si celebreaza cele doua evenimente care au marcat istoria sa moderna, inceputul Revolutiei. continuă pe B1

VIDEO Protest al personalului medical de Ziua Nationala a Frantei la Paris. Violente intre manifestanti si politisti, in timp ce demonstratia e sustinuta de vestele galbene

Mii de persoane au manifestat marti, 14 iulie la Paris, la apelul mai multor organizatii sindicale din domeniul sanitar pentru a solicita mai multe resurse pentru spitalele publice. Manifestatia, sustinuta de vestele galbene, a dat nastere unor batai intre manifestanti si politisti, relateaza Le Figaro.

Cum a fost sarbatorita Ziua Nationala a Frantei la Bucuresti

Ziua nationala a Frantei este sarbatorita in fiecare an pe 14 iulie, anul acesta fiind celebrata cea de-a 231-a aniversare a Revolutiei Franceze. in acest context, Ziua Nationala a Frantei este.

VIDEO Lupte intre manifestanti si politie, la un protest organizat de Ziua Nationala a Frantei

Ciocniri intre manifestanti si forte de ordine au avut loc marti, la Paris, la un mars organizat cu ocazia Zilei Nationale, la apelul unor sindicate ale personalului medical, sustinut de vestele galbene, relateaza Le Figaro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )