Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita deja de elevii de la Colegiul Tehnic Anghel Saligny Bacau

Adevărul Adevărul,
Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita deja de elevii de la Colegiul Tehnic Anghel Saligny Bacau

Colegiul Tehnic Anghel Saligny Bacau, in parteneriat cu Casa Corpului Didactic Grigore TabacaruBacausi cuAsociatia Nationala a Veter anilor de Razboi, Filiala General Eremia Grigorescu Bacau, au marcat Ziua Nationala a Romaniei joi,27 noiembrie 2014, de la ora 14, in Sala de conferinte a Colegiului Tehnic Anghel Saligny Bacau. continuă pe Adevărul

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita de marinarii militari

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita prin ceremonii militare si religioase in toate garnizoanele de marina pe 1 Decembrie, incepind cu ora 10. Cu acest prilej, vor fi depuse coroane de flori la monumentele Eroilor din Constanta, Mangalia, Tulcea, Babadag si Braila.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita in fata Monumentului Ostasului Roman

Platoul din fata Monumentului Ostasului Roman de la intrarea in Parcul Municipal Baia Mare va fi locul unde maramuresenii care simt si gandesc romaneste se vor aduna pentru a celebra asa cum se cuvine Ziua Nationala a Romaniei.

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita in Hunedoara cu parada militara si focuri de artificii

De Ziua Nationala a Romaniei, programul evenimentelor publice organizate in Hunedoara cuprinde parade militare, concerte si se va incheia cu deschiderea Oraselului lui Mos Craciun.

Cum va fi sarbatorita Ziua Nationala a Romaniei, la Targoviste

1 DECEMBRIE, Ziua Nationala a Romaniei, va fi sarbatorita la Targoviste, in Piata Tricolorului. Scopul manifestarilor este acela de evidentiere a traditiilor glorioase ale poporului roman si a rolului acestora in formarea istoriei nationale precum si de a aduce un omagiu fauritorilor unitatii neamului romanesc.

John Kerry, mesaj de Ziua Nationala a Romaniei: Salutam toti acei lideri care continua sa apere drepturile fundamentale si sa intareasca democratia, statul de drept si diversitatea nationala

Secretarul de Stat american, John Kerry, a transmis un mesaj cu ocazia Ziua Nationala a Romaniei, in care aduce un omagiu liderilor vizionari care, in urma cu 96 de ani, au creat o democratie ce a garantat egalitate pentru toate nationalitatile si religiile si a protejat libertatea presei, libertatea de asociere si libertatea de exprimare si saluta toti acei lideri care continua sa apere drepturile fundamentale si sa intareasca democratia, statul de drept si diversitatea nationala.

Parada militara, muzica populara si depunere de coroane de flori pentru eroi, la Bacau, de Ziua Nationala a Romaniei

Garnizoana Bacau anunta pentru Ziua Nationala a Romaniei un program complex care va cuprinde depunerea unor coroane de flori la monumentul eroilor de pe strada Constantei, fanfara militara dar si muzica populara si parada in centrul orasului, in Piata Tricolorului.

Libere. Oficiile postale si bancile, inchise de Ziua Nationala a Romaniei

Toate oficiile postale si majoritatea sucursalelor bancare, excepaie facand cele din marile magazine, vor fi inchise luni, 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei.

METEO Cum va fi vremea in acest weekend si luni de Ziua Nationala a Romaniei

In acest weekend vom avea parte de o vreme deosebit de rece pentru aceasta perioada, cu maxime ce vor atinge, izolat, 11 grade. Specialistii au anuntat ploi, precipitatii mixte si ninsori. Si pentru Ziua Nationala a Romaniei a fost anuntata o vreme rece si inchisa.

Parada cu tehnica militara la Alba Iulia de Ziua Nationala a Romaniei. Programul final al manifestarilor

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, la Alba Iulia, va cuprinde 860 de militari si 41 de echipamente, apartinand structurilor Ministerului Apararii Nationale, a Ministerului Administratiei si Internelor si a Serviciului Roman de Informatii. Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, va participa la evenimentul care se va desfasura incepand cu ora 12:30 la Alba Iulia.

Cum percep romanii Ziua Nationala a Romaniei, in opinia specialistilor: De 25 de ani nu facem decat sa destramam ideea nationala si ideea de stat!

Putini specialisti sunt de parere ca romanii au o constiinta nationala foarte puternica si ca nu sunt indiferenti privind insemnatatea Zilei Nationale a Romaniei. Cei mai multi considera ca romanii nu au o cultura a ceremoniei, a impartasirii bucuriei si emotiei de 1 Decembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2265 seconds )