Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ziua profesorului de franceza in Romania si in Tarile din Europa Centrala si Orientala

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Ziua profesorului de franceza in Romania si in Tarile din Europa Centrala si Orientala

Le Jour du prof de francais va fi sarbatorita pentru prima data pe 28 noiembrie 2019 in intreaga lume. Intalnirile, competitiile, pregatirile, distinctiile vor pune in centrul atentiei profesorii de franceza din Europa Centrala si de Est. Obiectivele acestei celebrari sunr valorizarea meseriei de profesor de limba franceza, consolidarea legaturii si solidaritatii dintre ei, dar . continuă pe Ceaşca de Cultură

Alianta tren - avion: De ce liniilor aeriene din Europa de Vest le convine cand oamenii iau trenul

In cateva tari din Europa, pe distante de cateva sute de kilometri intre cateva orase mari trenul este ales de tot mai multi oameni, in detrimentul avionului. in aceste locuri speciale, companiilor aeriene chiar le convine ca oamenii iau tot mai mult trenul si s-au inmultit in ultimii cinci ani asocierile dintre operatorii feroviari si cei aerieni. CNN a explicat intr-o analiza de ce companiile de transport aerian au multe de castigat din asocierea cu calea ferata in tari precum Austria, Olanda, Belgia sau Germania.

ZIUA ROMANIEI. Mesajele militarilor romani din Afganistan pentru cei de acasa

De Ziua Nationala a Romaniei toate gandurile duc acasa. Celemai emotionante mesaje vin de departe, tocmai din Afganistan. Sunt mesajele militarilor nostri care se lupta intr-unul dintre cele mai periculoase.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )