Libnet.ro
UNICEF

21:45

ZIUA PROFESORULUI. Mesajul transmis de premierul Dancila: Rolul profesorilor este esential

Antena3 Antena3,
ZIUA PROFESORULUI. Mesajul transmis de premierul Dancila: Rolul profesorilor este esential

Viorica Dancila a transmis un mesaj cu ocazia Zilei internationale a Profesorului. Premierul sustine ca dezvoltarea unei tari se raporteaza si la nivelul de educatie al populatiei, unde. continuă pe Antena3

ZIUA PROFESORULUI. Anuntul facut de ministrul Justitiei, Ana Birchall, de Ziua Profesorului

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a transmis, sambata, un mesaj de Ziua Internationale a Educatiei, punctand ca educatia este unul dintre pilonii principali fara de care o societate nu se p.

ZIUA PROFESORULUI. La ce salarii au ajuns profesorii cu vechime si cei incepatori in Romania?

Salariile profesorilor aproape ca s-au dublat, fata de nivelul din anii 2015-2016. Grila de salarizare pentru profesori in anul scolar 2018-2019 arata mult mai bine fata de anii precedenti, c.

Ziua profesorului, sarbatorita de Google cu un Doodle special

in mai multe tari, Ziua profesorului este destinata a fi ziua speciala de apreciere a cadrelor didactice. in unele dintre ele ziua este sarbatorita la sfarsitul saptamanii, in timp ce.

Ziua Profesorului. Cati profesori sunt in Romania. Investitiile in educatie sunt cele mai scazute din UE

Ziua Profesorului. in fiecare an la data de 5 octombrie este sarbatorita la nivel mondial Ziua Profesorului, in acest an Google marcand-o cu un doodle special.

Simona Gherghe nu are parte de liniste. Fiica ei s-a imbolnavit din nou. Mesajul transmis de vedeta TV

Simona Gherghe nu are parte de liniste nici acum, dupa ce s-a retras temporar din televiziune. Vedeta de la Antena 1 a marturisit ca fiica ei s-a imbolnavit din nou. Viata de mamica pare sa vina la pachet si cu astfel de momente, mai putin placute. Simona Gherghe nu are parte de liniste. Fiica ei .

Noi ministri interimari propusi de premierul Dancila

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, vineri, presedintelui Klaus Iohannis noi propuneri de minist.

Premierul Dancila: inca o zi de incalcare a Constitutiei de catre presedinte. Domnule Klaus Iohannis, cand puneti in aplicare decizia Curtii Constitutionale?

Premierul Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca a incalat din nou Constitutia fiindca arefuzat numirea ministrilor interimari. inca o zi de incalcare a Constitutiei de catre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )