Libnet.ro
UNICEF

09:00

ZIUA ROMANIEI. Adjunctul secretarului general NATO, Mircea Geoana, la Antena 3: Trebuie sa fim mai puternici din interior si mai uniti!

Antena3 Antena3,
ZIUA ROMANIEI. Adjunctul secretarului general NATO, Mircea Geoana, la Antena 3: Trebuie sa fim mai puternici din interior si mai uniti!

Adjunctul secretarului general al NATO, Mircea Geoana, a fost duminica invitatul special al Sabinei Iosub si al lui Radu Tudor, in fata Arcului de Triumf, cu putin timp inainte de inceperea. continuă pe Antena3

Ziua Romaniei. A inceput Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei - LIVE TEXT + VIDEO

Cele mai importante momente de la parada de ZIUA ROMANIEI sunt la Antena 3.

ZIUA ROMANIEI. Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca: Pretuim Ziua Nationala ca pe un simbol sfant

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, afirma, intr-un mesaj transmis, duminica, de Ziua Nationala a Romaniei, ca Armata a fost unul dintre pilonii pe care s-a construit edificiul.

ZIUA ROMANIEI. Ce urari le transmit romanilor Nadia Comaneci, Anstasia Soare si Micuta Picasso

Mesaje de Ziua Nationala a Romaniei vin si de la vedetele plecate peste hotare. Cu dor de tara, Nadia Comaneci, Anastasia Soare si Alexandra Nechita au transmis tuturor romanilor urari de la.

Ziua Romaniei. Marcel Ciolacu: Doar uniti vom putea sa ducem Romania acolo unde merita

Ziua Romaniei. Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, afirma, intr-un mesaj transmis de Ziua Nationala, ca romanii doar uniti vor putea infrunta toate obstacolele,.

Iohannis, la receptia de Ziua Nationala: Mi-as dori ca romanii care traiesc in strainatate sa se reintoarca acasa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica seara, la receptia organizata la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Nationale, ca romanii au aparat democratia in strada, dar si in cabina de vot, precizand ca isi doreste ca cei plecati in strainatate sa se reintoarca acasa, unde sa gaseasca o Romanie functionala. Printre cei care participa la receptie se numara premierul Ludovic Orban, ministri ai cabinetului sau, fostii presedinti Traian Basescu si Emil Constantinescu, politicieni, fostul premier Adrian Nastase si secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoana.

ZIUA ROMANIEI. Gluma facuta de Ambasada Suediei de Ziua Nationala a Romaniei - FOTO

Ambasada Suediei a postat, duminica, pe Facebook, un mesaj amuzant adresat Romaniei de Ziua Nationala. La Multi Ani, Romania! Ti-am luat un tort de la Ikea, e mesajul care face trimitere la faptul ca.

Ziua Romaniei. Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei s-a incheiat

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, organizata in duminica in Bucuresti, s-a incheiat dupa ce aproximativ 4. 000 de militari romani si straini din toate categoriile de forte au defilat pe sub Arcul de Triumf din Capitala.

ZIUA ROMANIEI. Moment inedit la Antena 3. Berta Popescu si tatal sau canta Lung ii drumul Gorjului

Berta Popescu, senior editor Antena 3, a mers de 1 Decembrie acasa la ea, in Gorj, ca sa ne arate cum sarbatoresc oltenii ei dragi Ziua Nationala a Romaniei. Putina lume stia ca tatal jurnalistei este.

ZIUA ROMANIEI. Mesajele militarilor romani din Afganistan pentru cei de acasa

De Ziua Nationala a Romaniei toate gandurile duc acasa. Celemai emotionante mesaje vin de departe, tocmai din Afganistan. Sunt mesajele militarilor nostri care se lupta intr-unul dintre cele mai periculoase.

Militarul caracalean nascut de Ziua Romaniei: Este a doua oara cand imi sarbatoresc ziua de nastere in Afganistan

Un militar originar din Caracal isi sarbatoreste ziua de nastere, astazi, de Ziua Nationala, departe de casa, in misiune, in Afganistan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2761 seconds )