Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ziua zero dupa incetarea starii de urgenta - kit-ul de masuri pentru tranzitia catre o noua normalitate

Hotnews Hotnews,
 Ziua zero dupa incetarea starii de urgenta - kit-ul de masuri pentru tranzitia catre o noua normalitate

Daca pana la data de 15 mai 2020 regula principala este clara si destul de transanta: STAYHOME, incepand cu data de 16 mai, lucrurile nu mai sunt atat de clare. Stim ca nu vom mai completa o declaratie pe proprie raspundere pentru a iesi la alergat si ne pregatim stocurile de masti de protectie si viziere pe care sa le purtam in spatiile inchise, dar nu este clar cum ne vom intoarce la birou, cum vor arata intalnirile de birou si afaceri, cum se vor semna tranzactiile viitoare si, pe scurt, cum readucem businessul si viata de zi cu zi intr-un punct apropiat de cel de dinainte de coronavirus. continuă pe Hotnews

Ministerul Sanatatii ar putea pastra controlul asupra managementului spitalelor si dupa incetarea starii de urgenta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si-a manifestat, joi, intentia ca Ministerul Sanatatii sa pastreze controlul asupra managementului spitalelor din Romania si dupa incetarea starii de urgenta. Intentia mea este sa pastrez acest control, a afirmat Tataru, citat de Agerpres, in timpul unei vizite la Botosani.

Plata somajului tehnic va fi prelungita dupa incetarea starii de urgenta. Ministrul Muncii: Nu ne-am hotarat daca pentru doua saptamani sau pentru inca o luna

Guvernul va prelungi masura platii somajului tehnic de catre stat cu o perioada de doua saptamani sau de o luna, dupa incetarea starii de urgenta, a anuntat, miercuri, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii anunta ce se va intampla cu somajul tehnic dupa incetarea starii de urgenta: Va fi inlocuit cu o noua forma de sprijin

Chiar si in situatia in care starea de urgenta va inceta, Guvernul Romaniei va prelungi plata somajului tehnic de catre stat cu o perioada de doua saptamani sau de o luna, potrivit unui anunt.

In ce conditii vom putea merge la stomatolog dupa terminarea Starii de Urgenta? Iata cum vede situatia medicul Adrian Mina!

Masurile de relaxare propuse pentru a doua jumatate a lunii mai vor putea facilita revenirea, in etape, la un regim de viata cat mai aproape de normalitate. Vor exista insa restrictii si masuri de siguranta de care aproape orice domeniu de activitate va trebui sa tina cont.

Orban: Dupa 15 mai vom elimina restrictiile de circulatie in localitati total

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi dimineata, ca dupa incetarea starii de urgenta va fi permisa .

Cum se vor desfasura cursurile dupa ridicarea starii de urgenta. Precizarile Ministerului Educatiei

Pe 2 iunie, urmeaza sa revina la cursuri elevii claselor terminale. Cursurile de pregatire a examenelor nationale vor dura doar doua saptamani. Ministerul Educatiei a facut precizari referitoare la felul in care se vor desfasura acestea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )