Libnet.ro
UNICEF

08:15

Zlatan Ibrahimovici, cel mai bun marcator al Suediei

România Liberă România Liberă,
Zlatan Ibrahimovici, cel mai bun marcator al Suediei

Zlatan Ibrahimovici este, de ieri, cel mai bun marcator din istoria primei representative a Suediei, cu 50 de reusite. continuă pe România Liberă

Zlatan Ibrahimovic a batut un record vechi de peste 80 de ani si a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Suediei

Zlatan Ibrahimovic a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Suediei, depasind un record vechi de 82 de ani. Joi, in meciul amical cu Estonia, castigat de suedezi cu 2-0, atacantul lui Paris St. Germain.

Sony Xperia Z3 Compact Poze si detalii noi pentru cel mai bun telefon mini

In doua zile, aflam tot ce e a pregatit Sony pentru IFA 2014. Pana atunci, au aparut noi imagini cu Sony Xperia Z3 Compact, un telefon mai mic, dar cu dotari la fel de bune ca Z3. La IFA 2014 vor fi prezentate SonyXperia Z3 si varianta mai mica, si putin mai accesibila ca pret, Xperia Z3 Compact. Noile imagini publicate de Android Central prezinta un telefon cu un design familiar produselor Sony, disponibil in mai multe culori si care [].

Uleiul de palmier, cel mai bun la prajit

Originar din Africa, uleiul de palmier este folosit de mai bine de 5000 de ani. Se numara printre cele mai sanatoase uleiuri pentru gatit, caci nu contine acizi grasi trans, responsabili de aparitia unor afectiuni ale inimii, cat si a unor forme de cancer.

Sony Xperia si fetele noilor gadgeturi Z3: Z3 Compact s-ar putea dovedi cel mai bun telefon lansat de japonezi

La IFA 2014, Sony si-a prezentat doua noi telefoane. E vorba de Xperia Z3 si un model mini, dar la fel de bine dotat.

Presa rusa despre summitul NATO din Tara Galilor: cel mai ostil Rusiei din ultimii 20 de ani

Summitul NATO care a reunit statele membre in Tara Galilor incepand de joi, este calificat de presa rusa ca fiind cel mai ostil fata de Rusia din ultimii 20 de ani, jurnalistii invocand atat retorica participantilor cat si deciziile care urmeaza sa fie.

Cel mai influent cleric al Bisericii Ortodoxe Ruse vine in Romania. Care este scopul oficial al vizitei

Ilarion Alfeyev, considerat neoficial Ministrul de Externe al Patriarhiei Ruse, cel mai influent cleric in relatiile cu Europa al Bisericii Ortodoxe Ruse, face o vizita la Iasi, pe data de 8 septembrie.

Cel mai influent cleric al Bisericii Ortodoxe Ruse vine in Romania. Care este scopul oficial al vizitei Mitropolitului de Volokolamsk, Ilarion Alfeyev

Ilarion Alfeyev, considerat neoficial Ministrul de Externe al Patriarhiei Ruse, cel mai influent cleric in relatiile cu Europa al Bisericii Ortodoxe Ruse, face o vizita la Iasi, pe data de 8 septembrie.

Declaratii halucinante marca Iohannis: Basescu, cel mai important lider politic din ultimii 25 de ani. Suspendarea lui, la limita Constitutiei. E o SFIDARE la adresa romanilor

Gabriela Firea le cere liberalilor sa-si clarifice pozitia vizavi de declaratiile facute de presedintele lor de partid. Klaus Iohannis a declarat ca Traian Basescu este cel mai important lider politic din ultimii.

Mohamed a devenit cel mai comun nume de barbat in capitala Norvegiei

Mohamed este cel mai comun nume de barbat in Oslo, depasind cu multe alte nume des intalnite, precum Jan si Per, potrivit unui recensamant realizat de curand. Numele Mohamed, in crestere in popularitate in.

Victor Ponta: Am obtinut cel mai important portofoliu de comisar european pentru Romania, numai cei doi politruci penibili, Blaga si Iohannis, pot sa strice lucrurile. Basescu a fost mai destept si nu a criticat public

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca a obtinut pentru Romania cel mai important portofoliu din Comisia Europeana pentru noi, cel de Dezvoltare regionala, dar ca cei doi politruci penibili, iresponsabili, Iohannis si Blaga, acesti Pacala si Tandala ai politicii romanesti, s-au hotarat ei sa reclame Comisiei Europene sa nu ne dea dl Juncker Dezvoltarea Regionala. Basescu a fost mai destept decat ei si nu a criticat public acest lucru, a afirmat Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )