Libnet.ro
UNICEF

17:30

Zodii care fac cele mai urate crize de gelozie

Antena3 Antena3,
Zodii care fac cele mai urate crize de gelozie

Iata mai jos zodiile care fac cele mai urate crize de gelozie, evident, nu este neaparat sa fie asa, exista mereu exceptii de la regula. Berbec Este o fire foarte orgolioasa si precisa. ii place sa i se faca. continuă pe Antena3

Un milion de angajati romani au ramas fara locuri de munca in ultimii opt ani. Care sunt cele mai afectate sectoare

Romania a pierdut aproape un milion de angajati in ultimii opt ani. Dupa venirea crizei, fiecare companie a renuntat in medie la un om in perioada 2009-2015.

Lefuri de lux la stat. Care sunt cele mai mari salarii de la statul roman

Cel mai bine platit bugetar din Romania este Radu Gratian Ghetea, sef CEC Bank, cu un salariu de 27. 000 euro lunar. Anual, castiga 16 miliarde de lei vechi. El este cel care i-a aprobat telefonic.

Topul brandurilor cu cele mai toxice haine din lume, care se gasesc si in magazinele din Romania

Mari producatori de haine, care imbraca sute de milioane de oameni din intreaga lume, nu au luat inca suficiente masuri pentru a elimina substantele toxice pe care le folosesc in procesul de fabricatie al taxtilelor. Sunt branduri vestite, la mare cautare, insa in spatele lor se ascund cele mai toxice haine din lume.

Cele mai bune fotografii ale anului 2016, conform National Geographic

S-a incheiat de curand concursul anual de fotografie organizat de National Geographic, iar fotografiile alese drept cele mai bune ale anului 2016 sunt absolut uluitoare.

TOP cinci cele mai bune parcuri acvatice din lume: aici traiesti experiente extreme

Cu tobogane pe care sa traiesti cea mai extrema experienta din viata, dar si zone in care sa iti regasesti linistea dupa atingerea adrenalinei, acestea sunt cele mai bune cinci parcuri acvatice din lume, potrivit TripAdvisor.

Peste 70.000 de turisti se afla in acest weekend pe litoral: Mamaia si Vama Veche, cele mai aglomerate statiuni

Peste 70. 000 de turisti isi petrec weekendul pe litoral, printre cele mai cautate statiuni aflandu-se Mamaia, Vama Veche si Venus, spune presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Martin.

Cele mai populare nume de copii in 2016

S-a intocmit topul celor mai populare nume de copii in anul 2016, iar daca la fete Olivia, Amelia si Charlotte sunt cap de lista, pentru baieti favorite sunt Ezra, Asher si Atticus.

Cele mai mari nemultumiri ale unui cuplu

Oricat de mult ti-ai iubi partenerul de viata, tot sunt momente cand pur si simplu acesta te scote din minti. Iata cele mai mari nemultumiri ale unui cuplu, asa cum reiese dintr-un sondaj realizat de site-ul.

5 zodii care iubesc riscul. Esti si tu printre ele?

Sunt oameni care iubesc riscul, carora le place aventura si nu se tem nicio clipa sa calce pe un teren necunoscut. Iata care sunt zodiile care iubesc riscul. Te numeri si tu printre ele? Sagetator .

Cele mai bune si cele mai rele sotii, in functie de zodie: femeia care stie sa-si conduca barbatul spre succes si cea care are pretentii exagerate

In spatele oricarui barbat de succes este intotdeaua o femeie puternica. in multe cazuri, un barbat nu ar putea obtine de unul singur aceleasi succese de care are parte alaturi de femeia potrivita. in functie de semnul zodiacal sub care este nascuta o femeie, poti afla daca partenera ta are calitatile unei sotii alaturi de care iti vei dori sa ramai o viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2159 seconds )