Libnet.ro
UNICEF

08:45

Zodii care vor face schimbari majore in anul 2020

Adevărul Adevărul,
Zodii care vor face schimbari majore in anul 2020

Le place sa stie ca sunt liberi, ca oricand pot parasi orasul in care locuiesc, le place aventura si adrenalina. Dar chiar si asa, 2020 este posibil sa le tempereze aceasta caracteristica. Daca vor intalni acea persoana care sa-i atraga cu adevarat, vor alege sa-si schimbe stilul de viata pentru a reusi sa pastreze relatia. continuă pe Adevărul

GATA, S-AU SCHIMBAT toate REGULILE! Toti ROMANII care vor iesi LA PENSIE, in 2020, trebuie sa AFLE MODIFICARILE RADICALE!

S-au schimbat regulile pentru cei care vor sa iasa la pensie. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a vrut sa se afle chiar de la ea. incepand de anul urmator, cei care se pensioneaza vor trebui sa.

Horoscop 2020 - Top cinci zodii care vor avea parte de schimbari drastice in noul an

N-a mai ramas mult timp pana cand vom pasi in 2020, iar noul an va aduce schimbari drastice pentru anumite zodii, insa vor schimbari prielnice, ce le vor ajuta sa-si transforme total viata.

HOROSCOP. Top 3 zodii blestemate sa le mearga prost in 2020! Vor avea GHINION tot anul - Cine risca sa aiba si probleme de sanatate

Anul 2020 va fi usor de detestat de catre nativii unor zodii, pentru care totul se va aranja pe dos! Eforturile lor vor fi in zadar, de cele mai multe ori, deoarece ghinionul ii va urmari la tot pasul.

HOROSCOP MINERVA pentru anul 2020. Berbecii evolueaza profesional, Taurii au parte de bani

Astrologul Minerva a fost invitata Mirelei Voicu in emisiunea Voi cu Voicu, unde a prezentat horoscopul pentru anul 2020, pentru fiecare zodie in parte. Prima parte a anului va aduce o perioada mai tulbure, insa treptat lucrurile se vor aseza pentru fiecare zodie.

Proiectul de buget pe anul 2020 este construit pe o crestere economica de 4,1% si un deficit bugetar de 3,59% din PIB

Proiectul de buget pe anul 2020 este construit pe o crestere economica de 4,1%, un deficit bugetar de 3,59% si o rata medie a inflatiei de 3,1%, potrivit Raportului privind situatia macroeconomica pe anul 2020 si proiectia acesteia pe anii 2021-2023.

Proiectul de buget pe anul 2020 este construit pe o crestere economica de 4,1% si un deficit bugetar de 3,59%

Proiectul de buget pe anul 2020 este construit pe o crestere economica de 4,1%, un deficit bugetar de 3,59% si o rata medie a inflatiei de 3,1%, potrivit Raportului privind situatia macroeconomica pe anul 2020 si proiectia acesteia pe anii 2021-2023 publicat marti dimineata pe site-ul Ministerului Finatelor Publice.

ANCOM: Anul 2020 va avea un impact semnificativ asupra pietei de comunicatii electronice din tara noastra

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a publicat astazi spre consultare publica planul sau de actiuni pentru anul 2020, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Lantul romanesc de francize 5 To Go are in plan sa intre pe piata din Polonia in anul 2020

Lantul romanesc de francize 5 To Go are in plan sa intre pe piata din Polonia in anul 2020, cu 5 locatii, in orasul Cracovia, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, Radu Savopol, cofondatorul lantului de cafenele.

Acuzatiile care vor zgudui showbiz-ul din Romania. Ce i-ar fi facut Calin Geambasu propriului copil, impreuna cu fosta iubita, Angelica Cadar

Au fost formulate acuzatii foarte grave la adresa fiului lui Petre Geambasu, fiind suspectat in prezent de catre autoritati de fapte care ingrozesc. Asta deoarece Calin Geambasu este suspectat alaturi de fosta lui iubita pentru fapte oripilante, pe care le-ar fi aplicat propriului sau copil. De asemenea, detaliile care au iesit la iveala de curand .

Contribuabilii care vor stergerea penalitatilor trebuie sa-si achite datoriile pana luni

Contribuabilii cu datorii la stat scadente in 31 decembrie 2018, care vor sa beneficieze de anularea penalitatilor de intarziere la plata restantelor, trebuie sa depuna cereri in acest sens si sa-si plateasca datoriile principale, pana luni, 16 decembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2963 seconds )