Libnet.ro
UNICEF

08:30

Zodiile care isi spun adio pana la sfarsitul lunii ianuarie

Antena3 Antena3,
Zodiile care isi spun adio pana la sfarsitul lunii ianuarie

Luna ianuarie nu a debutat cu vesti bune pentru toate zodiile. Iata care sunt nativii care pun punct povestii de dragoste si incep un nou capitol in viata lor. continuă pe Antena3

Cresc amenzile pentru cei care isi deranjeaza vecinii in timpul orelor de liniste

Amenzi mai mari pentru cei care isi deranjeaza in mod repetat vecinii.

CUPLUL DE AUR al anului 2020. Zodiile care vor indeplini tot ce isi propun, daca isi unesc fortele

Cuplul de aur al anului 2020 va reusi sa atinga impreuna cele mai inalte teluri pe care le au. in 2020, cea mai buna compatibilitate pentru succes va fi intre o zodie de pamant si una de foc, iar ceea ce.

DigiSport: El este romanul de 28 de ani care isi construieste un castel. in ce a investit 15 milioane de euro

Problemele de sanatate care l-au tinut departe de fotbal pe George Tucudean 28 de ani) i-au deschis totusi alte usi. Provenit dintr-o familie extrem de potenta financiar, atacantul CFR-ului isi construieste un adevarat imperiu.

Unul dintre cei mai cunoscuti medici din Romania cere demisia presedintelui Colegiului Medicilor, dupa comunicatul nerusinat in care isi exprima sustinerea pentru Mircea Beuran

Medicul chirurg Dan Grigorescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica si Reconstructiva de la Spitalul Judetean din Brasov, ii cere demisia presedintelui Colegiului Medicilor, Gheorghe Borcean, la 10 zile de la comunicatul acum dovedit ca fiind intr-adevar) nerusinat, conceput si semnat personal de cel care ocupa functia de presedinte al Colegiului Medicilor, cu privire la situatia dramatica de la Spitalul Floreasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )