Libnet.ro
UNICEF

19:15

Zodiile care vor avea parte de surprize frumoase in februarie. Vezi daca te afli printre ele

Antena3 Antena3,
Zodiile care vor avea parte de surprize frumoase in februarie. Vezi daca te afli printre ele

Horoscop februarie 2018. Februarie 2018 este o luna ce pare la prima vedere banala, dar care poate deveni impredictibila. Banala, fiindca nu este presarata cu aspecte planetare spectaculoase. Impredictibila,. continuă pe Antena3

Zodiile care vor trece prin mari schimbari in 2018

Astrologii sustin ca 2018 va fi anul marilor schimbari. O mare parte dintre nativi vor trece prin transformari radicale, majoritatea cu impact pozitiv asupra vietii lor. Descopera, asadar, cele 5 zodii care.

Romania, in topul tarilor care vor pierde cei mai multi locuitori pana in anul 2050

Organizatia Natiunilor Unite a precizat care sunt tarile care vor pierde cei mai multi locuitori pana in anul 2050. Populatia Romaniei se va reduce drastic cu 5 milioane de locuitori. Pana in anul 2050, tara va avea 14,3 milioane de locuitori, comparativ cu 19,6 milioane in 2017, scrie publicatia rusa Isvestia, citata de Rador.

Universitatea Bucuresti: Fonduri UE de 34.000 Euro pentru romani care vor sa faca mici afaceri

Romani care vor sa-si deschida mici afaceri in zona de sud-est a tarii vor putea sa obtina fonduri europene de maximum 160. 000 de lei circa 34. 000 de euro) fiecare, printr-un proiect derulat de Universitatea din Bucuresti si Camera Consultantilor Fiscali, cu inscriere on-line.

Zodiile de care sa te feresti in luna februarie. iti vor doar raul

In februarie, zodiile isi dau armele pe fata. Doua dintre ele insa, vor ii vor face pe cei din jur sa regretre ca le cunosc. Acesti nativi isca un scandal din orice si nu se dau in laturi de la a-i rani pe cei dragi,.

Horoscop zilnic 1 februarie 2018. O zodie va avea parte de o zi complicata

Berbec incercati sa stati de vorba numai cu partenerii verificati si sa nu va planificati in aceasta perioada activitati care necesita cheltuieli importante. Taur Luptati pentru a va face.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )