Libnet.ro
UNICEF

05:15

Zodiile care vor ramane singure pentru totdeauna. Se indragosesc, insa renunta prea usor

Adevărul Adevărul,
Zodiile care vor ramane singure pentru totdeauna. Se indragosesc, insa renunta prea usor

Singuratatea poate fi uneori mostenita din stele si exista cateva zodii ghinioniste, care, in foarte putine cazuri, intalnesc marea iubire si raman cu ea pana la moarte. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Zodiile care vor incepe anul 2019 in forta. Sunt gata pentru un nou inceput!

Anul 2019 aduce noi inceputuri pentru trei zodii. Vor intra cu dreptul intr-o noua perioada a vietii lor. HOROSCOP BERBEC- Esti plina de energie si iti iei avant inca din prima zi a anului.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cel mai bun sezon al Capricornului. Totul le merge absolut perfect

Pe 22 decembrie incepe zodia Capricornului iar trei zodii vor intra intr-o perioada excelenta. Totul le merge excelent si au noroc. HOROSCOP TAUR- Esti mai optimista ca niciodata. Desi nu ai avut un.

Soferii care vor urca bauti la volan vor ramane fara permis de conducere pana la pronuntarea unei hotararii judecatoresti

Soferii din Republica Moldova care vor urca bauti la volan vor ramane provizoriu fara permisul de conducere pana la pronuntarea unei hotararii judecatoresti. Instanta de judecata urmeaza sa examineze, in cel mult trei zile, ca sa confirme sau sa infirme ridicarea permisului, iar un permis temporar nu va fi acordat. Prevederile intra in vigoare de vineri, 14 decembrie, transmite IPN.

Romanii care se urca bauti la volan ar putea ramane pietoni pentru cel putin un an

Romanii care se urca bauti la volan ar putea ramane pietoni pentru cel putin un an. Este propunerea politistilor dupa ce anulacesta au murit 65 de oameni in urma accidentelor provocate de soferii.

DOCUMENT Fiscalitate 2019 / Principalele 10 modificari care vor intra n vigoare de anul viitor

Anul 2019 vine cu noi modificari in materie de fiscalitate. Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a anuntat miercuri, intr-o conferinta, ca a lucrat in Comisia de buget-finante din Camera Deputatilor la modificarea unei ordonante prin care se introduc mai multe elemente in materie de fiscalitate, precum clasificarea firmelor. HotNews. ro a obtinut lista modificarilor care vor avea loc si care au fost adoptate de comisie. De asemenea, este foarte posibil ca aceastea sa fie adoptate saptamana viitoare in Plenul Camerei Deputatilor.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care pot castiga la LOTO in decembrie

Luna decembrie vine pentru nativii zodiei Berbec cu multe satisfactii, mai ales in plan financiar. Dupa ce luni intregi s-au chinuit sa razbata de la o luna la alta, norocul isi intoarce fata si spre ei.

Vremea rea inchide scolile din mai multe judete. Elevii vor ramane acasa! Anuntul facut de autoritati

Cursurile scolare vor fi suspendate integral, luni, in judetele Arad, Gorj, Mehedinti si Timis, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza Ministerul Educatiei Nationale. Autoritatile.

HOROSCOP 2019. Care vor fi cele mai mari provocari in anul ce vine pentru fiecare zodie. Taurii vor cauta pasiunea, Fecioarele trebuie sa isi duca treaba pana la capat

Fiecare an aduce propriile sale provocari pentru fiecare harta natala, insa exista anumite caracteristici comune generale pentru fiecare zodie ce se fac remarcate, atat in bine cat si in termeni de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )