Libnet.ro
UNICEF

10:45

Zodiile norocoase in luna august. Vor avea lumea la picioare si totul le merge struna!

Adevărul Adevărul,
Zodiile norocoase in luna august. Vor avea lumea la picioare si totul le merge struna!

August este ultima luna calendaristica din vara. Este luna in care se racesc apele, se coc ultimele recolte si sarbatorim Adormirea Maicii Domnului. Este si ultima luna in care te poti bucura de vremea frumoasa. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile norocoase ale lunii august

August le va aduce o persoana misterioasa in viata lor. La final de luna, vor cunoaste o ascensiune profesionala la care niciodata nu au sperat. Berbec Luna august va fi una incarcata pentru nativi.

Luna august este plina de precipitatii. Meteorologii au actualizat prognoza meteo

Gradul de instabilitate atmosferica va fi ridicat in cea mai mare parte a tarii, astfel incat vor fi perioade de timp cu innorari temporar accentuate, averse ce vor avea si caracter torential, descarcari.

Luna august, plina de precipitatii. Meteorologii au actualizat prognoza meteo

Gradul de instabilitate atmosferica va fi ridicat in cea mai mare parte a tarii, astfel incat vor fi perioade de timp cu innorari temporar accentuate, averse ce vor avea si caracter torential, descarcari.

Trei programe de formare profesionala, organizate in luna august. in ce meserii obtin somerii calificari

Trei programe de formare profesionala adresate somerilor vor demara in luna august la agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Calarasi. Participantii la aceste programe vor fi pregatiti in meseriile: confectioner ansamblor articole din textile, lucrator finisor pentru construnctii, ospatar-chelner-vanzator in unitati de alimentatie.

Zodia care da lovitura in luna august! Atrage banii ca un magnet

Luna august va fi una perfecta pentru una dintre zodii! Se pare ca astrele se aliniaza in favoarea lor astfel ca banii vor trage la ei ca la un magnet. inca din prima zi a lunii lucrurile merg foarte bine, asa.

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Cum va fi luna august, dupa vijeliile din iulie

Sefa sectiei de climatologie a ANM, Roxana Bojariu, a vorbit, la Antena 3, despre cum va fi vremea in luna august, dupa ce in luna iulie, inundatiile au afectat toata tara. Nu e exclus sa avem si.

R. Moldova: Alegerile parlamentare vor avea loc n februarie 2019, la limita termenului constitutional

Alegerile parlamentare din Republica Moldova vor avea loc la 24 februarie 2019, potrivit unei hotarari adoptate vineri, de Parlamentul tarii, in ultima sedinta din sesiunea de primavara-vara, transmite Radio Chisinau.

Ce zile libere vor avea romanii pana la finalul anului 2018

In august, pe 15, crestinii marcheaza Adormirea Maicii Domnului. Mai avem o zi libera in 30 noiembrie, de Sfantul Andrei. in ultima luna din an, sarbatorim Ziua Nationala, la 1 decembrie. Iar in 25.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )