Libnet.ro
UNICEF

09:30

Zodiile pentru care luna iunie nu va fi cea mai buna

Antena3 Antena3,
Zodiile pentru care luna iunie nu va fi cea mai buna

Zodiile pentru care luna iunie nu va fi cea mai buna: Sagetator Acestinativirisca sa aiba probleme infamiliedin cauza faptului ca nu stiu sa comunice. Problemele se gasesc in oric. continuă pe Antena3

Zodiile pentru care luna mai nu va fi cea mai buna

Zodiile pentru care luna mai nu va fi cea mai buna: Sagetator Acestinativirisca sa aiba probleme infamiliedin cauza faptului ca nu stiu sa comunice. Problemele se gasesc in oric.

Aceasta este cea mai buna caracteristica a zodiei tale

Zodia ta te face persoana care esti. De aceea, trebuie sa stii care este punctul tau forte in horoscop. Aceasta este cea mai buna caracteristica a zodiei tale. BERBEC - Ambitia. Esti mereu motivata si obtii ceea ce.

Horoscop rune. Mihai Voropchievici, previziunile pentru toata luna iunie. Sagetatorul va afla un adevar esential

NumerologulMihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru luna iunie. Berbec. Este castigator pe toate planurile. Taur. Are o luna cu multe asteptari.

Horoscop rune. Mihai Voropchievici, previziunile pentru toata luna iunie. Sagetatorul va afla un adevar foarte important

NumerologulMihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru luna iunie. Berbec. Este castigator pe toate planurile. Taur. Are o luna cu multe asteptari.

Wim Fissette, antrenorul lui Kerber: Halep este cea mai buna jucatoare din lume pe zgura. Nu va fi usor pentru Angie, dar trebuie sa creada

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit despre duelul din sferturile Roland Garros dintre liderul mondial si Angelique Kerber, jucatoare pe care o pregateste in prezent. Belgianul considera ca Halep este cea mai buna jucatoare din lume pe zgura in acest moment si o vede mare favorita la castigarea Grand Slam-ului de la Paris. Nu va fi usor pentru Angie, dar trebuie sa creada, a declarat Fissette.

Seat bifeaza inca un record: 238.500 de masini vandute in primele 5 luni, cea mai buna perioada din istoria companiei

Seat a incheiat primele cinci luni din acest an cu cele mai bune vanzari din istoria companiei. Spaniolii au livrat in total 238. 500 de masini si au stabilit un nou record istoric. Ultimul record pentru vanzarile Seat fusese stabilit acum 18 ani.

Descoperire uriasa facuta de cercetatori! Motivul pentru care zilele devin tot mai lungi

Cercetatorii de la Universitatea din Wisconsin si Madison au descoperit ca, acum 1,4 miliarde de ani, luna a orbitat mult mai aproape de planeta Pamant. Astfel, o zi a avut numai 18 ore, cand corpul ceresc a.

Buzarnescu, eliminata cu capul sus: Mihaela va atinge cea mai buna clasare a carierei dupa French Open

La 2 ianuarie 2017, Mihaela Buzarnescu ocupa locul 540 in clasamentul mondial. incepand cu 12 iunie, ea va ocupa o pozitie la care, probabil, nici n-a indraznit sa viseze.

Cum faci cea mai buna ciorba cu morcovi si afumatura. Reteta simpla, pas cu pas

Ti-e pofta de o ciorba savuroasa? Cu doar cateva ingrediente, puteti obtine un preparat foarte gustos si consistent, perfect pentru cei care iubesc afumatura.

Horoscop. Zodiile care isi intalnesc marea dragoste in luna iunie

Luna iunie vine cu vesti bune pentru mai multe zodii, insa trei dintre acestea se bucura de oportunitati majore pe plan sentimental. Scorpion - au sanse inca de la inceputul lunii sa-si intalneasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )