Libnet.ro
UNICEF

16:30

Zoli ToTH este Bach in ShowBiz!

Adevărul Adevărul,
Zoli ToTH este Bach in ShowBiz!

ZolZoli ToTH promotorul muzicii neconventionale de percutie din Romania este Bach in ShowBiz din 30 aprilie. Artistul pregateste un spectacol extraordinar cu muzica de Adrian Enescu pe teme de Johann Sebastian Bach completata cu un show unic de proiectii 3D marca Les Ateliers Nomad. Toate acestea intr-un turneu national extraordinar. continuă pe Adevărul

Zoli Toth este Bach in ShowBiz

Zoli Toth - promotorul muzicii neconventionale de percutie din Romania - este Bach in ShowBiz din 30 aprilie. Artistul pregateste un spectacol extraordinar cu muzica de Adrian Enescu pe teme de Johann Sebastian Bach completata cu un show unic de proiectii 3D marca Les Ateliers Nomad. Toate acestea intr-un turneu national extraordinar.

Zoli ToTH este Bach in ShowBiz!i ToTH este Bach in ShowBiz!

SummZolZoli ToTH promotorul muzicii neconventionale de percutie din Romania este Bach in ShowBiz din 30 aprilie. Artistul pregateste un spectacol extraordinar cu muzica de Adrian Enescu pe teme de Johann Sebastian Bach completata cu un show unic de proiectii 3D marca Les Ateliers Nomad. Toate acestea intr-un turneu national extraordinar.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )