Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zona de Nord din Bucuresti e paralizata de restrictiile de trafic

Online Sport Online Sport,
Zona de Nord din Bucuresti e paralizata de restrictiile de trafic

Incepand cu primele ore ale diminetii de vineri, dar continuand si pe durata zilei, in zona de Nord a Bucurestiului se circula infernal cu masina. Se pierd zeci de minute bune pentru a intra in Bucuresti sau pentru a se iesi pe DN1 spre Otopeni-Ploiesti. De asemenea zonele Aerogarii, Casa Presei Libere sau Televiziune sunt toate gatuite. Motivul il reprezinta restrictiile de trafic hotarate pentru Ziua Nationala a Romaniei. Pentru cine nu vrea sa se impuste asteptand in cozi, iata zonele fierbinti care vor avea restrictii, zone ce sunt de evitat. continuă pe Online Sport

Comertul ilicit cu tigarete a crescut cu 8,6 puncte procentuale in zona Nord - Vest

Prima campanie impotriva contrabandei cu and tigarete, lansata la Oradea Comer and tul ilicit cu and tigarete a inregistrat, in septembrie, o cre and stere de 8,6 puncte procentuale in zona Nord - Vest, cea mai importanta majorare comparativ cu restul regiunilor and tarii, potrivit datelor companiei de cercetare Novel Research.

Hotelierii din Bucuresti vor plati o taxa de 1% din tarifele de cazare incepand cu anul 2014

Hotelierii din Bucuresti vor plati o taxa de 1% din tarifele de cazare incepand cu anul 2014, potrivit unei hotarari aprobate joi de Consiliul General al municipiului Bucuresti. Aceasta taxa va fi incasata de administratia locala. Viceprimarul Capitalei, Marcel Nicolaescu, a declarat ca banii din aceasta taxa for fi investiti pentru imbunatatirea aspectului urbanistic al Capitalei.

Un sofer a plonjat cu masina in Dambovita, la iesirea din Bucuresti.

Un sofer a cazut cu masina in Dambovita, miercuri dimineata, in zona Targului Vitan din Capital. Barbatul a reusit sa iasa singur din masina si a refuzat sa mearga la spital pentru ingrijiri medicale. Incidentul s-a produs aproape de iesirea din Bucuresti spre Glina. Soferul, in varsta de 50 de ani, ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei. Masina era dotata cu anvelope de iarna, au confirmat pentru Romania Libera surse din cadrul IPJ Ilfov . Masina apartine unei companii .

FOTOGALERIE Luminile de Craciun din Bucuresti se aprind pe 6 decembrie. Capitala va fi impodobita cu aproape trei milioane de beculete

Luminile de Craciun din Bucuresti vor fi aprinse vineri, 6 decembrie, de pe esplanada cu statui de la Piata Universitatii, in prezenta primarului general Sorin Oprescu, anunta Primaria Capitalei. Capitala va fi impodobita cu aproape trei milioane de beculete de tip LED, care se intind pe 23 de kilometri. Tot atunci se deschide si targul de Craciun din Piata Universitatii Bucharest Christmas Market. Vezi in articol cum a fost decorat in ultimii opt ani Bucurestiul.

Hotelul Pullman din Bucuresti, scos la vanzare

Hotelul Pullman din Bucuresti fost Sofitel) va fi scos la vanzare, in ianuarie, pentru 20 de milioane de euro, pentru a acoperi o parte din datoriile World Trade Center Bucuresti WTCB), proprietara hotelului, aflata in insolventa, scrie Mediafax .

Kaufland a deschis un hipermarket in zona Valea Cascadelor din Bucuresti

Kaufland Romania a deschis joi un nou hipermarket in Bucuresti, situat pe strada Valea Cascadelor, acesta fiind al cincilea magazin al retelei din Capitala si al 88-lea la nivel national.

Agent de politie si avocat din Mehedinti, retinuti pentru trafic de influenta.

Un avocat in cadrul Baroului Mehedinti si un agent de politie de la Biroul Politiei Rutiere Drobeta Turnu Severin au fost retinuti de procurorii DNA pentru trafic de influenta. Este vorba despre avocatul Dan Balanescu si agentul Valentin Ionut Chiriac. Din ordonanta procurorilor rezulta ca in cursul lunii octombrie 2013, Dan Balanescu, avocat in cadrul Baroului Mehedinti a pretins de la denuntator suma de 5. 000 lei, asigurandu-l pe acesta ca sesizarea sa va fi rezolvata, intrucat va interveni .

Ziua Nationala: Militarii straini defileaza pe sub Arcul de Trumf din Bucuresti.

In premiera absoluta participa la marea parada organizata de Ziua Nationala, militari ai armatelor Frantei, Poloniei, Turciei si ai Statelor Unite ale Americii. Este vorba despre aproximativ 140 de militaristraini care vor lua parte la parada alaturi de cei peste 2. 000 militari din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Roman de Informatii si Serviciul de Protectie si Paza la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de .

Ziua Nationala: Militarii straini defileaza pe sub Arcul deTriumf din Bucuresti.

In premiera absoluta participa la marea parada organizata de Ziua Nationala, militari ai armatelor Frantei, Poloniei, Turciei si ai Statelor Unite ale Americii. Este vorba despre aproximativ 140 de militaristraini care vor lua parte la parada alaturi de cei peste 2. 000 militari din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Roman de Informatii si Serviciul de Protectie si Paza la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de .

Business Report: Cati bani fac proprietarii celor mai mari proiecte imobiliare din Bucuresti; Ludwik Sobolewski: Listarea Romgaz la Londra, un semn de ineficienta a pietei locale; Cum pierd clientii bancilor pe mana firmelor de asigurari. Statul spune ca

Locul in care unul din trei credite nu se mai intoarce la banca. Aproape o treime din creditele in lei acordate de institutiile financiare. Ministrul Transporturilor: Categoric nu vindem TAROM-ul. Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a dat asigurari, marti seara, ca nu va.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )