Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu vor ramane fara curent electric vineri

Adevărul Adevărul,
Ce zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu vor ramane fara curent electric vineri

Mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu vor ramane vineri, temporar, fara curent electric. Asta pentru ca se fac lucrari anuale de reparatii si intretinere instalatii si retele electrice, precum si posturi de transformare ale E-Distributie Muntenia. continuă pe Adevărul

Cod galben de intensificari ale vantului, in mai multe zone din Romania

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, marti, noi avertizari nowcasting Cod galben de intensificari ale vantului, valabile in mai multe zone din Moldova si Transilvania, pe durata orelor.

Andrian Candu, convins ca socialistii nu vor castiga alegerile si ca PDM va guverna alaturi de PAS si PDA: Sunt sigur ca fortele proeuropene vor ramane la putere

Desi partidele proeuropene de opozitie sustin ferm ca nu vor face o alianta postelectorala cu PDM, presedintele Parlamentului, democratul Andrian Candu, este convins ca fortele proeuropene vor face o coalitie de guvernare, iar socialistii lui Igor Dodon vor ramane in opozitie.

Accident rutier in Pasajul Unirii din Bucuresti. Traficul este restrictionat

Un accident rutier a avut loc, miercuri, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, la iesirea din Pasajul Unirii catre Bulevardul Marasesti, in care au fost implicate trei autoturisme, informeaza Brigada Rutiera a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )