Libnet.ro
UNICEF

00:07

Zuzana Caputova a devenit oficial prima femeie presedinte din istoria Slovaciei: Eu nu ma aflu aici pentru a conduce, ci pentru a servi cetatenii si locuitorii (VIDEO)

B1 B1,
Zuzana Caputova a devenit oficial prima femeie presedinte din istoria Slovaciei: Eu nu ma aflu aici pentru a conduce, ci pentru a servi cetatenii si locuitorii (VIDEO)

Zuzana Caputova, o avocata liberala in varsta de 45 de ani, a devenit, sambata, prima femeie aleasa pentru functia de presedinte al Slovaciei - o tara cu 5,4 milioane de locuitori, membra a comunitatii eu. continuă pe B1

Zuzana Caputova a fost investita in functia de presedinte al Slovaciei

Zuzana Caputova a devenit sambata prima femeie care ocupa functia de presedinte al Slovaciei, dupa ce a fost investita in functie si a depus juramantul, relateaza Reuters, citata de Mediafax.

Zuzana Caputova devine prima presedinta a Slovaciei

O avocata liberala in varsta de 45 de ani, Zuzana Caputova, a devenit sambata - prima femeie - aleasa presedinta a Slovacei, o tara cu 5,4 milioane de locuitori, membra a Uniunii Europene UE), zonei euro si NATO, relateaza AFP.

Zuzana Caputova, prima femeie care devine presedinte al Slovaciei

Avocata liberala pro-europeana si activista de mediu Zuzana Caputova a fost sambata investita oficia.

Subiectele zilei: Cum va arata prima strada smart din Romania: banci cu incarcatoare USB; Basescu, propunere radicala dupa criza din Moldova: Unele Curti Constitutionale trebuie puse sub semnul intrebarii de UE; Cum au facut taximetristii bascalie de un

Deutsche Welle: Moldova, in pragul destabilizarii. Plahotniuc nu cedeaza puterea! Pe zi ce trece, criza constitutionala complica tot mai mult situatia in Republica Moldova. Fosta guvernare, controlata de PDM. Ziua in care la Balaceanca nu s-a intamplat nimic. Cand intri prima oara in curtea Balaceanca, ce te surprinde cel mai tare e linistea. Lumea te saluta politicos - cu o politete aproape teatrala.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )