Libnet.ro
UNICEF

23:00

1000 Cincinnati

Libnet Ro
Coco Gauff a castigat turneul WTA de la Cincinnati

Coco Gauff a castigat turneul WTA de la Cincinnati

Jucatoarea americana Coco Gauff a castigat turneul WTA 1. 000 de la Cincinnati, dupa ce a invins-o in finala in doua seturi, 6-3, 6-4, pe cehoaica Karolina Muchova. La 19 ani, a saptea jucatoare a lumii,care dupa acest succes a urcat un loc in ierarhia WTA, si-a trecut in palmares al cincilea titlu din cariera si .

Novak Djokovic, campion la Cincinnati. Sarbul si-a luat revansa in fata lui Alcaraz

Tenismenul sarb Novak Djokovic a castigat turneul ATP Masters 1. 000 de la Cincinnati, dupa ce l-a invins dramatic in finala pe spaniolul Carlos Alcaraz, cu 5-7, 7-6 9-7), 7-6 7-4). Numarul doi mondial s-a impus la capatul unui meci care a durat aproape patru ore si si-a luat astfel revansa fata de Alcaraz, care il .

Novak Djokovici l-a invins pe Carlos Alcaraz si a castigat Mastersul 1000 de la Cincinnati

Tenismanul sarb Novak Djokovici, locul 2 mondial, l-a invins pe spaniolul Carlos Alcaraz, liderul ATP, si a castigat Mastersul 1000 de la Cincinnati. Este al 39-lea titlu de Masters pentru Djokovici.

Digisport: O nebunie! Djokovic a revenit fantastic, l-a invins pe Alcaraz si a facut un gest rar intalnit in tenis

Novak Djokovic l-a invins pe Carlos Alcaraz in finala turneului ATP Masters 1000 de la Cincinnati, la capatul unui meci epic, scor 5-7, 7-6 7), 7-6 4).

Novak Djokovici a castigat Mastersul 1000 de la Cincinnati

Tenismanul sarb Novak Djokovici, locul 2 mondial, l-a invins pe spaniolul Carlos Alcaraz, liderul ATP, si a castigat Mastersul 1000 de la Cincinnati. Este al 39-lea titlu de Masters pentru Djokovici.

Djokovic castiga titlul de la Cincinnati

Clasic in trei seturi, unul dintre cele mai bune meciuri din istoria ATP Masters 1000.

A doua favorita, eliminata de finalista Roland Garros Finala inedita la WTA Cincinnati

Aryna Sabalenka 2 WTA) a ratat prezenta in finala turneului WTA 1000 de la Cincinnati, dupa ce a fost invinsa in trei seturi de Karolina Muchova 17 WTA), scor 64)-7, 6-3, 6-2.

Lidera mondiala, eliminata in semifinalele turneului WTA Cincinnati

Iga Switek a ratat prezenta in finala turneului WTA 1000 de la Cincinnati, dupa ce in semifinale a cedat in trei seturi in fata americancei Coco Gauff 7 WTA), scor 7-62), 3-6, 6-4.

VIDEO A doua favorita, in semifinale la WTA Cincinnati - A eliminat-o pe finalista de la Wimbledon

Aryna Sabalenka s-a calificat in semifinalele turneului WTA 1000 de la Cincinnati, sportiva din Belarus invingand-o in doua seturi pe Ons Jabeur finalista in acest an la Wimbledon).

Iga Swiatek, in semifinale la Cincinnati

Poloneza Iga Swiatek, numarul unu mondial al tenisului feminin, s-a impus vineri in doua seturi in fata cehoaicei Marketa Vondrousova, 7-6 73), 6-1, si s-a calificat in semifinalele turneului WTA 1. 000 de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 468 de dolari.

VIDEO ATP Cincinnati: Novak Djokovic, in sferturile de finala inca un record pentru jucatorul sarb

Favoritul numarul doi al turneului, Novak Djokovic, s-a calificat fara probleme in sferturile de finala ale turneului ATP 1000 de la Cincinnati.

WTA Cincinnati: Lidera mondiala, calificare in sferturi dupa un prim set pierdut

Iga Swiatek 1 WTA) s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA 1000 de la Cincinnati, dupa victoria in fata chinezoaicei Qinwen Zheng 24 WTA), scor 3-6, 6-1, 6-1.

ATP Cincinatti: inca doi favoriti parasesc turneul in optimile de finala

Rusul Daniil Medvedev 3 ATP) si grecul Stefanos Tsitsipas 4 ATP) au parasit surprinzator turneul ATP 1000 de la Cincinnati in faza optimilor de finala.

WTA Cincinnati: Patru castigatoare de Grand Slam, eliminate in turul al doilea

Venus Williams, Petra Kvitova, Victoria Azarenka si Jelena Ostapenko, jucatoare cu cel putin un titlu de Grand Slam in palmares, au fost eliminate in turul doi al turneului WTA 1000 de la Cincinnati.

Sorana Cirstea, eliminata in turul doi la Cincinnati

Jucatoarea Sorana Cirstea a fost invinsa, miercuri, de Maria Sakkari din Grecia, favorita numarul 8 a turneului de la Cincinnati, competitie de 1000 de puncte.

WTA Cincinnati: Sorana Cirstea, infrangere in turul al doilea in fata unei duble semifinaliste de Grand Slam

Sorana Cirstea 31 WTA) a fost aproape de calificarea in optimile turneului WTA 1000 de la Cincinnati, dar a cedat in trei seturi in fata grecoaicei Maria Sakkari 8 WTA), scor 2-6, 6-3, 7-5.

Lidera mondiala, calificare fara emotii in optimi la WTA Cincinnati

Iga Swiatek si-a respectat statutul de favorita si s-a impus fara probleme in turul al doilea al turneului WTA 1000 de la Cincinnati, in fata americancei Danielle Collins 34 WTA), scor 6-1, 6-0.

VIDEO WTA Cincinnati: Detinatoarea trofeului si campioana olimpica, eliminate in primul tur

Caroline Garcia nu se regaseste in acest sezon, iar frantuzoaica a fost eliminata in runda inaugurala si la Cincinnati, turneu de categorie WTA 1000 pe care l-a castigat anul trecut.

VIDEO ATP Cincinnati: Trei favoriti au fost eliminati - Calificare cu emotii pentru liderul mondial

Ziua de marti nu a fost deloc una usoara pentru favoritii turneului de la Cincinnati: trei dintre acestia parasind competitia de categorie Masters 1000, in timp ce Carlos Alcaraz a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de ocupantul locului 55 mondial.

Sorana Cirstea, in turul doi la WTA Cincinnati - Victorie pe repede inainte cu o jucatoare de top

Sorana Cirstea a avut nevoie de doar 57 de minute pentru a obtine calificarea in turul doi al turneului WTA 1000 de la Cincinnati, sportiva noastra surclasand-o pe Ekaterina Alexandrova.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )