Libnet.ro
UNICEF

12:00

1000 Miami

Libnet Ro
Miami Open: Grigor Dimitrov vs Jannik Sinner - Finala inedita in Florida

Miami Open: Grigor Dimitrov vs Jannik Sinner - Finala inedita in Florida

Grigor Dimitrov - Jannik Sinner, meci contand pentru finala turneului ATP 1000 de la Miami, este programat, duminica, 31 martie, de la ora 19:30, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2.

VIDEO Serena Williams, prezenta la ATP Miami - Jucatorul pe care l-a sustinut

Retrasa din activitatea sportiva dupa US Open 2022, Serena Williams ramane aproape de terenul de tenis, iar vineri a fost vazuta in tribune la meciul dintre Grigor Dimitrov si Alexander Zverev din semifinalele turneului ATP Masters 1000 de la Miami.

Miami Open: Danielle Collins vs Elena Rybakina - Echilibru in finala din Florida

Danielle Collins - Elena Rybakina, meci contand pentru finala turneului WTA 1000 de la Miami Florida, SUA), este programat, sambata, 30 martie, de la ora 18:30, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2.

Duel intre Danielle Collins si Elena Ribakina in finala turneului WTA de la Miami

Finala WTA 1. 000 de la Miami le va pune fata in fata pe americanca Danielle Collins si kazaha Elena Ribakina, ambele jucatoare castigandu-si semifinalele disputate joi. Collins, care a anuntat ca acesta va fi ultimul ei sezon in circuitul profesionist, a invins-o in penultimul act pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, cu 6-3, 6-2, calificandu-se in premiera .

Surpriza la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat in sferturi

Carlos Alcaraz a fost eliminat in sferturile de finala ale turneului ATP Masters 1. 000 de la Miami, dupa ce a fost invins de bulgarul Grigor Dimitrov, in doua seturi, cu scorul de 6-2, 6-4. Principalul favorit al competitiei din Florida, Alcaraz venea la Miami din postura de castigator la Indian Wells, unde a reusit sa-si .

VIDEO De pe locul 53 WTA, in finala turneului de la Miami

Danielle Collins este marea surpriza a turneului WTA 1000 de la Miami, sportiva din SUA calificandu-se in finala competitiei din Florida dupa ce a eliminat inca o favorita, pe Ekaterina Alexandrova.

Miami Open: Daniil Medvedev vs Jannik Sinner - Rusul cauta revansa pentru finala pierduta la AO 2024

Daniil Medvedev - Jannik Sinner, meci contand pentru semifinalele turneului ATP 1000 de la Miami, este programat, vineri, 29 martie, de la ora 19:00, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2 Digi Sport 4.

ATP Miami: Al patrulea favorit s-a calificat in semifinale Cine poate completa careul de asi

Dupa Jannik Sinner si Daniil Medvedev, Alexander Zverev a reusit si el calificarea in semifinalele turneului ATP 1000 de la Miami, dupa victoria in fata lui Fabian Marozsan 57 ATP).

Miami Open: Elena Rybakina vs Viktoria Azarenka - Avantaj moral pentru kazaha

Elena Rybakina - Viktoria Azarenka, meci contand pentru semifinalele turneului WTA 1000 de la Miami Florida, SUA), este programat, joi, 28 martie, nu inainte de ora 17:00, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2.

Primul semifinalist al turneului ATP Miami

Jannik Sinner si-a respectat statutul de favorit si l-a invins fara mari probleme pe cehul Tomas Machac 60 ATP), scor 6-4, 6-2, in sferturile de finala ale turneului ATP 1000 de la Miami.

WTA Miami: Finalista de Grand Slam, calificare surprinzatoare in semifinale

Danielle Collins si-a continuat parcursul excelent la turneul WTA 1000 de la Miami, reusind sa treaca in sferturile de finala de frantuzoaica Caroline Garcia 27 WTA), scor 6-3, 6-2.

VIDEO Semifinala intre doua campioane de Grand Slam la WTA Miami

Victoria Azarenka si Elena Rybakina au obtinut calificarea in semifinalele de la WTA Miami turneu de categorie 1000) si se vor duela pentru un loc in marea finala a competitiei din Florida.

VIDEO Trei jucatori din Top 10 mondial, eliminati in optimi la ATP Miami Tabloul sferturilor

Prinicipalii patru favoriti ai turneului ATP Masters 1000 de la Miami au obtinut calificarea in faza sferturilor, dar au existat si trei jucatori din Top 10 mondial care au parasit competitia din Florida inca din optimi.

Miami Open: Caroline Garcia vs Danielle Collins - Duel echilibrat pentru un loc in careul de asi

Caroline Garcia - Danielle Collins, meci contand pentru sferturile de finala ale turneului WTA 1000 de la Miami Florida, SUA), este programat, miercuri, 27 martie, nu inainte de ora 17:00, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2.

Miami Open: Ekaterina Alexandrova vs Jessica Pegula - Rusoiaca, in forma maxima

Ekaterina Alexandrova - Jessica Pegula, meci contand pentru sferturile de finala ale turneului WTA 1000 de la Miami Florida, SUA), este programat, miercuri, 27 martie, nu inainte de ora 17:00, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2.

WTA Miami: Marile favorite, eliminate - Cum arata tabloul sferturilor

Turneul WTA 1000 de la Miami a ramas fara marile favorite la castigarea trofeului, in faza sferturilor de finala neregasindu-se numele importante precum Iga Swiatek, Aryna Sabalenka sau Coco Gauff.

VIDEO Surpriza mare la WTA Miami: Lidera mondiala, eliminata in optimi

Mare favorita la castigarea WTA Miami turneu de categorie 1000), Iga Swiatek a fost eliminata in optimi, dupa un meci dominat de Ekaterina Alexandrova cap de serie 14 in Florida), scor 6-4, 6-2.

Sorana Cirstea lupta pentru un loc in sferturile de la Miami Open

Cap de serie numarul 19, jucatoarea Sorana Cirstea va juca luni seara pentru un loc intre primele opt la Miami Open, turneu de categorie WTA 1000 dotat cu premii totale in valoare de aproape 9 milioane de dolari.

Doi fosti lideri WTA si ATP au dat un verdict dupa schimbul de replici dintre Caroline Wozniacki si Simona Halep

Kim Clijsters fosta lidera WTA) si Andy Roddick fost ocupant al locului 1 in ierarhia ATP) au comentat declaratiile danezei Caroline Wozniacki, care a afirmat ca sportivii depistati pozitiv nu ar trebui sa primeasca invitatii la turnee, dupa ce Simona Halep a beneficiat de un wild card la turneul WTA 1. 000 de la Miami.

Sorana Cirstea va fi antrenata de un campion de Grand Slam

Calificata in optimile turneului WTA 1. 000 de la Miami, Sorana Cirstea a anuntat ca va avea un nou antrenor in timpul sezonului de zgura.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.223 seconds )