Libnet.ro
UNICEF

10:15

1000 Miami

Libnet Ro
WTA Miami: Simona Halep vs Paula Badosa - Ora de start si cine transmite meciul din primul tur

WTA Miami: Simona Halep vs Paula Badosa - Ora de start si cine transmite meciul din primul tur

Organizatorii turneului WTA 1000 de la Miami au anuntat programul zilei de marti, una in care Simona Halep va reveni pe terenul de tenis dupa o pauza de peste un an si jumatate.

Cine transmite la tv revenirea Simonei Halep in circuitul WTA

Simona Halep revine in circuitul WTA dupa o pauza de peste un an si jumatate, iar prima adversara va fi Paula Badosa in runda inaugurala de la Miami, turneu de categorie 1000).

Schimbarile produse in WTA dupa Indian Wells - Simona Halep nu revine in clasamentul mondial

Simona Halep ramane in continuare fara clasament WTA, fosta lidera mondiala urmand sa-si faca revenirea in circuit cu ocazia turneului de categorie 1000 de la Miami. Iga Swiatek domina cu autoritate clasamentul WTA, in timp ce podiumul este completat de Aryna Sabalenka si Coco Gauff.

Adversara Simonei Halep in primul tur la WTA Miami

Simona Halep isi va face revenirea pe terenul de tenis la turneul WTA 1000 de la Miami, dupa o pauza de un an si sapte luni. in primul tur, fosta lidera mondiala se va duela cu Paula Badosa.

Djokovic explica de ce se retrage de la turneul ATP Masters 1.000 de la Miami

Sarbul Novak Djokovic, numarul unu mondial al tenisului masculin, a declarat forfait sambata pentru turneul ATP Masters 1. 000 de la Miami, care va avea loc intre 20 si 31 martie, la cateva zile dupa ce a fost eliminat surprinzator in turul 3 al turneului de la Indian Wells, informeaza AFP.

Novak Djokovici nu va evolua la turneul de la Miami

Dupa cum a anuntat presa sarba in aceasta saptamana, Novak Djokovici a decis sa nu participe la Mastersul 1000 de la Miami 20-31 martie). El ar urma sa revina pe zgura de la Monte Carlo la inceputul lunii aprilie.

Veste extraordinara pentru Simona Halep. Sportiva a fost convocata in echipa Romaniei de Billie Jean King Cup

Dupa anuntul facut de TAS cu privire la reducerea suspendarii de la patru ani la 9 luni, Simona Halep primeste numai vesti bune. Sportiva noastra revine in circuit, fiind deja in Miami, pentru a participa la turneul WTA de 1. 000 de puncte. Simona Halep, convocata in echipa Romaniei de Billie Jean King Cup .

WTA Miami: Patru romance, direct pe tabloul principal - Cand va debuta Simona Halep

Patru jucatoare din Romania au fost acceptate direct pe tabloul principal al turneului WTA 1000 de la Miami, competitie la care Simona Halep isi va face revenirea pe teren.

Novak Djokovic urmeaza sa se retraga de la turneul ATP Masters Miami

Presa din Serbia anunta ca liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic, nu va lua startul la turneul Masters 1. 000 de la Miami, care incepe pe 20 martie. Eliminat surprinzator in aceasta saptamana in runda a 3-a a turneului Masters 1. 000 de la Indian Wells, de Luca Nardi, Novak Djokovic, detinatorul a 24 de titluri de Grand .

Novak Djokovic si decizia drastica luata dupa eliminarea de la Indian Wells 2024

Eliminat prematur de la Indian Wells, Novak Djokovic nu va participa la turneul ATP Masters 1000 de la Miami, potrivit jurnalistului sarb Sasa Ozmo.

Noi dezvaluiri despre cazul de dopaj al Simonei Halep. Ce spune medicul care a analizat parul sportivei si cat a costat aparatul care a salvat-o: L-am taiat centimetru cu centimetru

Simona Halep traieste acum unul dintre cele mai asteptate momente din cariera sa: revenirea pe terenul de tenis. Acest lucru este posibil, dupa ce TAS a decis reducerea suspendarii de la 4 ani la 9 luni. in prezent, sportiva noastra se afla la Miami, pentru a participa la turneul de 1000 de puncte, care va debuta pe 17 martie.

Cand isi va afla Simona Halep prima adversara de la Miami Open. Sportiva se pregateste intens pentru revenire

Simona Halep revine pe teren, intr-un meci oficial, saptamana viitoare, la Miami Open, turneu de 1. 000 de puncte, dupa ce organizatorii i-au oferit un wild-card. Sportiva noastra se pregateste intens pentru revenire, fiind deja in Miami. Acum o saptamana, Simona Halep a trait cele mai mari emotii, dupa ce TAS a anuntat ca suspendarea de patru ani din tenis a fost redusa la doar 9 luni. Sportiva ar fi putut reveni pe teren inca din vara 2023. Simona Halep, relaxata inainte de Miami Open .

Simona Halep a plecat spre Miami. Ce a declarat pe Aeroportul Otopeni

Dupa ce TAS i-a redus suspendarea de la patru ani la noua luni, Simona Halep poate juca din nou tenis, iar luni dimineata a plecat spre Statele Unite ale Americii, acolo unde va participa la turneul WTA 1000 de la Miami, care va incepe in data de 19 martie. Nu stiu ce o sa fie .

Halep a plecat la Miami, unde joaca primul turneu dupa o pauza de un an si jumatate: Am ceva emotii. Cand mi-am facut bagajul, parca nici nu mai stiam ce trebuie sa-mi iau

Simona Halep 32 de ani) a plecat spre Miami, pentru a participa la turneul WTA 1000. Sportiva a admis ca are emotii, dat fiind faptul ca nu a mai jucat un meci oficial din august 2022. Romanca a primit un wild-card pentru a participa la acest turneu, dupa ce TAS i-a facut dreptate.

Simona Halep a plecat la Miami - Mesajul transmis inainte de revenirea pe teren

Dupa o pauza de un an si jumatate, Simona Halep va reveni pe terenurile de tenis, fosta lidera mondiala plecand luni dimineata spre Miami. Sportiva nu a mai jucat un meci oficial din august 2022, iar acum isi va face debutul la turneul de categorie WTA 1000 din Florida 17-31 martie).

Prezenta Simonei Halep la Miami Open contribuie la o premiera istorica pentru turneul WTA 1000 de pe hardul american

Simona Halep a acceptat invitatia de a participa la Miami Open, prima sa competitie dupa decizia TAS, iar prezenta ei va contribui la o premiera istorica pentru turneul WTA 1000 de pe hardul american. 16 foste castigatoare de Grand Slam la Miami Open, o premiera istorica .

Record in WTA, dupa ce Simona Halep si-a confirmat prezenta la turneul de la Miami

Turneul WTA 1000 de la Miami va fi primul din istorie la startul caruia se vor afla 16 campioane de Grand Slam, dupa ce Simona Halep a acceptat un wildcard din partea organizatorilor.

Americanii au cautat-o pe Simona Halep din clipa in care a iesit decizia TAS. Dezvaluirile facute de fostul lider WTA

Simona Halep si-a confirmat prezenta la turneul WTA 1000 de la Miami, prima competitie la care va participa dupa mai bine de un an si jumatate. Dubla-castigatoare de Grand Slam a dezvaluit ca a fost cautata de organizatori imediat dupa publicarea deciziei TAS. Simona Halep revine oficial in circuitul WTA .

Darren Cahill, mesaj in romana dupa ce Simona Halep a anuntat ca participa la Miami Open

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a transmis un mesaj in romana dupa ce jucatoarea de tenis a anuntat ca va juca la Miami Open, un turneu WTA 1000 care are loc intre 17 si 31 martie. Mesajul transmis de Darren Cahill Haide Simo!, a scris australianul pe Instagram, la postarea prin care Halep anunta ca a acceptat invitatia organizatorilor Miami Open.

Simona Halep, prima spovedanie publica dupa revenirea in tenis. A explicat calvarul prin care a trecut in perioada suspendarii: A fost cumplit. Vreau sa ma bucur din nou de tenis

Jucatoarea de tenis Simona Halep a confirmat ca va reveni pe teren la Miami Open, unde a primit o invitatie din partea organizatorilor inainte de a solicita accesul la turneul de categorie WTA 1000. Simona Halep a confirmat prezenta la Miami Open. Cu ce ganduri merge acolo .

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )