Libnet.ro
UNICEF

09:45

1000 Toronto

Libnet Ro
Primul finalist al turneului ATP Toronto Victorie categorica in semifinale

Primul finalist al turneului ATP Toronto Victorie categorica in semifinale

Alex De Minaur s-a calificat in finala turneului ATP 1000 de la Toronto, dupa victoria categorica in doua seturi in fata spaniolului Alejandro Davidovich Fokina 37 ATP), scor 6-1, 6-3.

Favoritul numarul doi, eliminat in sferturi la ATP Toronto

Daniil Medvedev a parasit surprinzator turneul ATP 1000 de la Toronto, dupa ce a fost invins in sferturile de finala de australianul Alex De Minaur 18 ATP) in doar doua seturi, scor 7-67), 7-5.

Djokovici s-a retras de la turneul ATP Masters 1000 de la Toronto

Sarbul Novak Djokovici s-a retras de la turneul de categorie ATP Masters 1000 de la Toronto, din cauza oboselii, au anuntat organizatorii competitiei.

Halep, eliminata in primul tur la US Open. VIDEO

Simona Halep a fost invinsa surprinzator de ucraineanca Daria Snigur, cu 6-2, 0-6, 6-4, la New York, in prima runda a turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului. Halep 30 ani, 7 WTA), a saptea favorita a turneului, care venea dupa un titlu WTA 1. 000 obtinut la Toronto, s-a inclinat dupa o ora .

Ce a spus Simona Halep dupa victoria cu Anastasia Potapova din turul intai de la WTA Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in turul doi la turneul de categorie WTA 1000 de la Cincinnati dupa ce a invins-o greu, in trei seturi, pe Anastasia Potapova. Dupa un nou succes, campioana de la Toronto a vorbit despre atuurile sale in fata rusoaicei.

Simona Halep, in turul doi la WTA Cincinnati - Oboseala isi face simtita prezenta

Proaspat campioana la Toronto, Simona Halep a parut obosita in timpul meciului cu Anastasia Potapova, dar si-a respectat statutul de favorita si s-a impus in fata rusoaicei, scor 6-4, 3-6, 6-3. Dupa doua ore si 15 minute de joc, eleva lui Patrick Mouratoglou a obtinut calificarea in turul doi al turneului WTA 1000 de la Cincinnati.

Patrick Mouratoglou, dupa victoria Simonei Halep de la Toronto: Nu am mai vazut niciodata o natiune care isi sustine atat de tare campioana, peste tot in lume

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a transmis un mesaj emotionant dupa triumful de la Toronto, primul titlu castigat de romanca de cand au inceput colaborarea. Cunoscutul tehnician francez si-a felicitat jucatoarea, dar nu a uitat nici de fenomenalul public roman din Canada. Odata cu victoria de pe hardul canadian, acolo unde a cucerit primul titlu de categorie WTA 1000 dupa Roma 2020, Simona Halep a revenit oficial intre primele 10 tenismene din lume, ocupand de luni locul 6 in clasamentul mondial. in plus, romanca este pe pozitia a 4-a in cursa pentru calificarea la Turneul Campioanelor.

Simona Halep si suma impresionanta castigata in cariera - Tot mai aproape sa o devanseze pe Venus Williams

Simona Halep a castigat turneul WTA 1000 de la Toronto, iar premiul pentru invingatoare a fost unul pe masura efortului depus. Sportiva noastra se apropie in topul castigurilor de locul al doilea, unul ocupat de ani buni de Venus Williams.

Reactia presei internationale dupa ce Simona Halep a castigat turneul WTA de la Toronto

Simona Halep a triumfat la turneul de categorie WTA 1000 de la Toronto, iar presa internationala a reactionat, felicitand-o pe eleva lui Patrick Mouratoglou pentru primul trofeu cucerit din ianuarie 2022 incoace la Melbourne Summer Set 2).

VIDEO Gafa mare la conferinta de presa - Simona Halep, intrebata cand va sarbatori alaturi de fanii maghiari titlul cucerit la WTA Toronto

Simona Halep a castigat turneul WTA 1000 de la Toronto, iar la conferinta de presa a avut parte de un moment mai putin placut. Printre multele intrebari venite, sportiva noastra a avut parte si de una mai putin documentata.

Cati bani a incasat Simona Halep dupa titlul de la Toronto. Doar surorile Williams Williams ii sunt superioare

Simona Halep a castigar duminica seara finala turneului de tenis Masters 1000 WTA de la Toronto, invingand in ultimul act pe brazilianca Beatris Maia Haddad 24 WTA), dupa un meci disputat, de trei seturi, incheiat cu scorul de 6-3, 2-6, 6-3.

Simona Halep simte din nou gustul victoriei - Postarea facuta dupa cucerirea turneului WTA de la Toronto

Fara turneu castigat din ianuarie 2022 de la Melbourne Summer Set 2), Simona Halep a aratat o forma excelenta si a cucerit competitia de categorie WTA 1000 de la Toronto. Fosta lidera mondiala a postat un mesaj special pe Instagram dupa succesul obtinut.

Clasamentul WTA: Simona Halep, urcare spectaculoasa - Tot mai aproape de locurile fruntase

Campioana la Toronto WTA 1000), Simona Halep a facut un salt spectaculos in clasamentul mondial, sportiva noastra aflandu-se in prezent pe locul 6. Obiectivul trasat la inceputul anului a fost realizat: revenirea in TOP 10.

Digisport: Simona Halep, asaltata de fani si protejata de bodyguarzi la Toronto. Mouratoglou: Doar romanii, va rog

Simona Halep 30 de ani) a invins-o pe Beatriz Haddad Maia 26 de ani, 24 WTA), scor 6-3, 2-6, 6-3, si a castigat turneul de categorie WTA 1000 de la Toronto, succes care a readus-o pe locul 6 in lume.

Halep a castigat turneul de la Toronto si a revenit in Top 10 WTA

Simona Halep a castigat turneul de categorie WTA 1000 de la Toronto, cu premii totale de 2,5 milioane de dolari. Pentru Halep este al 24-lea trofeu la simplu in circuit. Sportiva noastra va urca pe locul 6 WTA.

VIDEO Discursul Simonei Halep dupa titlul castigat la WTA Toronto - Mesajul transmis lui Patrick Mouratoglou

Simona Halep a cucerit duminica titlul cu numarul 24 din cariera, dupa ce s-a impus in finala de la Toronto WTA 1000). Dupa meciul cu Beatriz Haddad Maia, fosta lidera mondiala le-a multumit fanilor, copiilor de mingi, dar si antrenorului Patrick Mouratoglou.

Simona Halep a castigat la Toronto Open al 24-lea titlu din cariera

Simona Halep a castigat in aceasta seara finala turneului de tenis Masters 1000 WTA de la Toronto.

Simona Halep, campioana la Toronto dupa o lupta incredibila cu Beatriz Haddad Maia - Al 24-lea titlu din cariera

Simona Halep a intalnit duminica una dintre cele mai in forma jucatoare din circuit, dar fosta lidera mondiala a demonstrat din nou ca ramane o adversara de temut si s-a impus in fata braziliencei Beatriz Haddad Maia, dupa o lupta de doua ore si 16 minute de joc, scor 6-3, 2-6, 6-3. Eleva lui Patrick Mouratoglou a obtinut la Toronto WTA 1000) titlul cu numarul 24 din cariera.

Beatriz Haddad Maia, parcurs de vis la WTA Toronto - Ce a spus despre finala cu Simona Halep

Aflata la prima finala din cariera la un turneu de categorie WTA 1000 dupa ce a eliminat nume foarte importante la Toronto, Beatriz Haddad Maia este increzatoare ca poate sa o invinga pentru a doua oara pe Simona Halep a mai facut-o si la Birmingham).

Focul s-a intors: ANALIZA AFP privind meciul dintre experimentata Halep si Haddad Maia, o debutanta la acest nivel

Experimentata Simona Halep, care a invins-o pe Jessica Pegula, va juca duminica, la Toronto, a 18-a sa finala WTA 1000, vizand un al noualea titlu, impotriva lui Beatriz Haddad Maia, care a invins-o pe Karolina Pliskova si care este o debutanta in aceasta faza a unui turneu de aceasta categorie, scrie France Presse.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )