Libnet.ro
UNICEF

19:00

105 Unire

Libnet Ro
Mesajul lui Iohannis de Ziua Nationala. VIDEO

Mesajul lui Iohannis de Ziua Nationala. VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca la 105 ani de la Marea Unire este important sa reflectam asupra reusitelor si a progreselor realizate. Dragi romani, 1 Decembrie este sarbatoarea care ne aduce impreuna pe noi, romanii, indiferent unde ne aflam, reconectandu-ne la spiritul unitatii noastre nationale. O celebram an de an, de fiecare data cu .

Iohannis: La 105 ani de la Marea Unire, este important sa reflectam asupra reusitelor si a progreselor realizate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca la 105 ani de la Marea Unire este important sa reflectam asupra reusitelor si a progreselor realizate.

Ceremonia dedicata Zilei Nationale in orasul Buftea, judetul Ilfov Hubert Thuma: Va urez, dragi romani, dragi ilfoveni, la multi ani

Cu ocazia 105 ani de la Marea Unire, Consiliul Judetean Ilfov face o transmisiune eveniment de la ceremonia dedicata Zilei Nationale din orasul Buftea. in acest context, presedintelui CJ Ilfov, Hubert Thuma a transmis un mesaj romanilor cu ocazia Zilei Nationale: .

VIDEO Parada militara de 1 Decembrie: Ce militari si ce tehnica militara au defilat pe sub Arcul de Triumf din Capitala de Ziua Nationala

Romania celebreaza 105 ani de la Marea Unire, iar in mod traditional 1 Decembrie e sarbatorit la Bucuresti cu o mare parada militara pe sub Arcul de Triumf. Peste 2. 400 de militari si specialisti ai MApN, MAI, SRI si SPP, dar si soldati straini au defilat in Capitala, impreuna cu peste 150 de mijloace tehnice, in timp ce cateva zeci de aeronave au survolat orasul.

Ciolacu face apel la unitate de Ziua Nationala: O Romanie puternica, orientata spre dezvoltare, este un obiectiv firesc

Premierul Marcel Ciolacu sustine, in mesajul de Ziua Nationala a Romaniei, ca s-ar bucura ca toti politicienii si cei din societatea civila sa retraiasca spiritul unitatii care i-a inflacarat pe inaintasii nostri de acum 105 ani, cand au infaptuit Marea Unire.

Faceti loc, ca vine la paine! |George Simion, liderul AUR, a ajuns in gara Alba Iulia, unde a fost primit cu paine si sare si s-a inchinat cu gura plina

Liderul AUR, George Simion, a ajuns in aceasta dimineata la Alba Iulia, cu trenul, pentru ceremoniile dedicate aniversarii a 105 ani de la Marea Unire.

Faceti loc, ca vine la paine! |George Simion, liderul AUR, a ajuns in gara Alba Iulia, unde a fost primit cu paine si sare si s-a inchinat cu gura plina

Liderul AUR, George Simion, a ajuns in aceasta dimineata la Alba Iulia, cu trenul, pentru ceremoniile dedicate aniversarii a 105 ani de la Marea Unire.

Cum s-a facut Marea Unire pe 1 Decembrie 1918. Discursul lui Iuliu Maniu: Pentru a intemeia pentru vecie Romania unita si mare

Se implinesc 105 ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania. Romanii celebreaza pe 1 decembrie Ziua Nationala a Romaniei. Cum s-a infaptuit ea, de fapt, in anul 1918 si ce discurs a fost sustinut de marele om politic Iuliu Maniu in plenul Adunarii Nationale. Cum s-a facut Marea Unire pe 1 .

Parada militara de Ziua Nationala aduna peste 2.400 de militari la Bucuresti. Transmisiune directa de la Arcul de Triumf din Capitala

Parada militara, organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei aduna peste 2. 400 de militari si specialisti din diferite institutii importante, marcand cei 105 ani de la Marea Unire.

Iuliu Stocklosa, presedinte CCIB: Principalul obiectiv de tara - recuperarea decalajelor economice fata de media zonei UE

La 105 ani de la Marea Unire, avem nevoie, inca o data, sa urmam exemplul inaintasilor nostri si sa punem ceea ce avem mai bun fiecare dintre noi - manageri, antreprenori, oameni politici, specialisti in diverse domenii de activitate - in slujba unui obiectiv major: recuperarea decalajelor economice fata de media zonei UE, este principalul mesaj transmis pentru cititorii ziarului BURSA de Iuliu Stocklosa, presedintele Camerei de Comert si Industrie Bucuresti.

Parada militara de 1 decembrie la Arcul de Triumf - Tancuri Leclerc, noile elicopterele Black Hawk ale SMURD, blindate din mai multe tari si multe avioane F-16

Parada militara de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, marcheaza 105 ani de la Marea Unire, iar peste 2. 400 de militari si specialisti ai MApN, MAI, SRI si SPP, dar si soldati straini defileaza in Capitala, impreuna cu peste 150 de mijloace tehnice, in timp ce cateva zeci de aeronave vor survola orasul. in premiera la aceasta parada vom vedea tancurile franceze Leclerc din Grupul de Lupta NATO condus de Franta in Romania, noile elicoptere Black Hawk ale SMURD, dar si alte blindate de lupta, sisteme de rachete si mai multe tipuri de avioane F-16.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )