Libnet.ro
UNICEF

19:00

149 Infiintarea

Libnet Ro
Hellvig, sfaturi pentru liberali: Guvernarea sau politica de dragul functiilor este mereu un blestem pentru un partid, chiar si pentru unul istoric

Hellvig, sfaturi pentru liberali: Guvernarea sau politica de dragul functiilor este mereu un blestem pentru un partid, chiar si pentru unul istoric

Eduard Hellvig, fostul sef al SRI, a transmis un mesaj liberalilor, in ziua in care se implinesc 149 de ani de la infiintarea formatiunii politice din care a facut parte.

Rares Bogdan, despre Nicolae Ciuca: Romania trebuie sa aiba in urmatorii 10 ani un Presedinte liberal, un ostas in slujba tarii (VIDEO)

Romania trebuie sa aiba in urmatorii 10 ani un Presedinte liberal, un ostas in slujba tarii, a declarat eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, facand referire la liderul partidului, Nicolae Ciuca, vineri, in cadrul evenimentului organizat in Arges pentru a marca 149 de ani de la infiintarea PNL.

Rares Bogdan: Nicolae Ciuca a reusit, pentru prima data de cand am intrat in UE, sa duca Romania la o absorbtie de fonduri europene de 77%. Doar administratiile liberale pot sa miste lucrurile (VIDEO)

Nicolae Ciuca a reusit, pentru prima data de cand am intrat in UE, sa duca Romania la o absorbtie de fonduri europene de 77% in perioada in care era prim-ministru, a declarat eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, vineri, in Arges, la evenimentul care marcheaza 149 de ani de la infiintarea partidului.

Ligia Deca: Echipa PNL a demonstrat in repetate randuri ca politicile liberale sunt fundamentate si sunt fundamentale pentru dezvoltarea comunitatilor locale si pentru progresul intregii tari (VIDEO)

Echipa PNL a demonstrat in repetate randuri ca politicile liberale sunt fundamentate si sunt fundamentale pentru dezvoltarea comunitatilor locale si pentru progresul intregii tari, a declarat ministrul Educatiei, Ligia Deca, vineri, la evenimentul care marcheaza 149 de ani de la infiintarea PNL.

VIDEO De ziua PNL, ministrul Culturii anunta: Guvernul renoveaza vila Florica - investitie de 4.4 milioane de euro

Vila Florica si asezamintele I. Bratinau vor intra in renovare si reconditionare printr-un proiect lansat de Ministerul Culturii. Anuntul a fost facut de ministrul liberal, Raluca Turcan vineri, la aniversarea a 149 de ani de la infiintarea PNL. Casa transformata in muzeu va fi renovata cu 4,4 milioane de euro.

Ionut Stroe: PNL este cel mai vechi si important partid politic din Romania, un partid care si-a pus amprenta asupra celor mai importante momente din istoria moderna a acestei tari (VIDEO)

PNL este cel mai vechi si important partid politic din Romania, un partid care si-a pus amprenta asupra celor mai importante momente din istoria moderna a acestei tari, a declarat purtatorul de cuvant al formatiunii, deputatul Ionut Stroe, vineri, pe B1 TV, la News Pass cu Laura Chiriac, la 149 de ani de la infiintarea PNL.

Rares Bogdan: Din 209 partide reprezentate in Parlamentul European, PNL este partidul cu cea mai mare experienta in conducerea unei tari europene. Poate pe conservatorii britanici o sa ii inlocuim cu fratii nostri de peste Prut (VIDEO)

Din 209 partide reprezentate in Parlamentul European, PNL este partidul cu cea mai mare experienta in conducerea unei tari europene, a declarat eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, vineri, in alocutiunea sustinuta pentru a marca 149 de ani de la infiintarea partidului.

Raluca Turcan, la 149 de ani de la infiintarea PNL: De la preluarea mandatului, toate investitiile au fost intensificate. Vom reface Vila Florica, o investitie de 4,4 milioane euro (VIDEO)

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, spune ca toate investitiile au fost intensificate si a anuntat ca Vila Florica, locul care a devenit muzeu datorita initiativei colegilor liberali, va fi refacuta in cadrul unei investitii de 4,4 milioane euro.

Klaus Iohannis, mesaj la aniversarea a 149 de ani de la infiintarea Academiei Romane: Unul dintre simbolurile statalitatii Romaniei moderne

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu prilejul aniversarii a 149 de ani de la infiintarea Academiei Romane. Seful statului a aratat ca Academia Romana s-a nascut din nazuinta .

Klaus Iohannis, mesaj de ziua Academiei Romane

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, miercuri, cu ocazia aniversarii a 149 ani de la infiintarea Academiei Romane, prin care felicita institutia pentru activitatea depusa, informeaza Administratia Prezidentiala.

RATB anunta infiintarea liniei naveta 614 Pantelimon Bd. Chisinau si desfiintarea liniilor 148 si 254

Regia Autonoma de Transport Bucuresti reorganizeaza liniile de autobuz 101 si 149, infiinteaza o linie naveta intre Pantelimon si Bd. Chisinau si desfiinteaza liniile 148 si 254. Astfel, linia 101.

Politia de Frontiera si-a recompensat angajatii. 45 de cadre, inaintate in grad

Sarbatoarea Politiei de Frontiera Romane a insemnat pe malul Dunarii si avansarea in grad a mai multor oameni ai legii care, de-a lungul anului, s-au facut remarcati prin rezultate deosebite. 45 de oameni ai legii au fost recompensati pe 24 iulie, la 149 de ani de la infiintarea institutiei.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )